Sibbe MC 2 wint derby van Falco.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC 2 wint derby van Falco.

Jeugd Sibbe MC 2 verloor van Maastricht 3 met 1–9.Senioren:
Sibbe MC 1 – Landgraaf 3 4-6
Team verloor nipt met 4-6 thuis tegen Landgraaf. Man of the match was Dave Korpershoek met 3 overwinningen. Het dubbel met Jo Wienen was nummer 4. Ondanks dat het team uit 5 spelers bestaat, is het schijnbaar heel moeilijk een voltallig team op te stellen.
Falco 4 – Sibbe MC 2 3-7
Sibbe 2 had afgelopen weekend in Valkenburg de derby tegen Falco 4 op het programma staan. Falco trad aan met oud Sibbe speler Dave Janssen en talent Vienna Pasmans. Vooraf vreesde de Sibbenaren een zware wedstrijd. Echter zowel Danny Lechanteur als Otto Bekers wisten al hun partijen te winnen en ook zorgde zij tezamen met het dubbel voor het zevende punt. Daardoor werd er een afgetekende 7-3 overwinning geboekt. Wilfried Baenen speelde verdienstelijk doch wist helaas geen overwinning te boeken.
Sibbe MC 3 – Maastricht 3 8-2
Team 3 haalde flink uit tegen Maastricht. Een klinkende 8-2 overwinning. Jac Heuts en Richard Hakke gaven elk een punt af aan de tegenstander. John Wijnen was in bloedvorm en won 3x.
Jeugd:
Sibbe MC 2 – Maastricht 3 1-9
Ondanks dat team 2 een leuke wedstrijd gespeeld heeft, leed men een 1-9 nederlaag. De eer werd gered door Joep Sales. Margot Kemper en Tom Andriën kwamen niet tot winst.
Gegevens zijn aangeleverd door Peter Smitsmans van Sibbe MC

← Vorig bericht

Zwemestafette Pink Ribbon.

Motie parkeren Berkelplein aanvaard.

Volgend bericht →