Sibbe MC geteisterd door de griepvirus.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC geteisterd door de griepvirus.

Jeugdteam 1 won overtuigend van Heerlen.Heren 1: Brunssum 3 – Sibbe MC 1 6-4
Sibbe MC 1 speelde de uitwedstrijd tegen Brunssum 3 slechts met 2 spelers. De met griep gevelde Wilfried Baenen moest helaas verstek laten gaan. Ondanks de ontstane 3-0 achterstand hielden de overgebleven spelers de schade beperkt door met minimale cijfers 6-4 te verliezen.
Kopman Danny Lechanteur blijft op een 100% score staan en won al zijn partijen. Het vierde punt kwam op naam van Otto Bekers. Ondanks 3 spannende partijen bleef Otto steken op 1 winstpunt. Het dubbel was uiteindelijk ook voor de gastheren uit Brunssum.
Heren 2: Megacles Weert 6 – Sibbe MC 2 10-0
Ook team 2 had te kampen met zieke spelers en moest daarom spelen met een invaller van team 3. Het team ging op bezoek bij Megacles 6 in Weert, waar net de grote kermis wordt gehouden. I.p.v. te genieten van het warme, vreugdevolle kermisgedruis kwam het team van een koude kermis thuis. Sibbe MC werd namelijk met dubbele cijfers, 10-0, huiswaarts gestuurd.

Invaller Jos Smeet en Didier Brummer scoorden bijna een punt in het dubbel. Sibbe MC 2 kan nog wat ervaring opdoen in de derde klasse om deze in het voorjaar 2013 toe te passen in de vierde klasse. Aan degradatie valt haast niet meer te ontkomen.
Heren 3 had een weekend vrijaf doordat men al op 8 september vooruit had gespeeld.
Jeugd:
Jeugdteam 1: Furst Lybrea Heerlen 8 – Sibbe Jeugd 1 0-10
Zaterdag speelde het eerste jeugdteam tegen Furst/Lybrae 8 in Heerlen. De partij werd vrij gemakkelijk met 10-0 gewonnen. Alleen de eerste wedstrijd van Thijs duurde 5 games, de tweede 4 games en de rest werd allemaal met 3-0 gewonnen, ook de dubbel. Er werd sportief gespeeld.
Jeugdteam 2: Kluis 6 – Sibbe Jeugd 2 9-1
Er zijn geen verder gegevens bekend over deze wedstrijd.

Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Studenten onderzoeken grottenham Geulhem.

Ready 3 nog ongeslagen.

Volgend bericht →