Sibbe MC op kampioenskoers.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC op kampioenskoers.

Nog voorsprong op belagers.Senioren:
Sibbe MC 1 – DVO 2 9 – 1
In de voorlaatste wedstrijd van team 1 kwam het team uit Kessel op bezoek. Wat deze niet wisten was dat de Sibbenaren van plan waren om alles uit de kast te halen om volgende week een zo goed mogelijke uitgangspositie te hebben. Het werd een “walk over”. Uitslag 9-1.
John Brouwers en Peter Smitsmans wonnen elk 3x, Jo Wienen 2x en het dubbel Jo/John was samen 9 punten.Hierdoor heeft men nu 1 punt voorsprong op Maastricht 1.
Volgende week wordt er in een onderling duel uitgemaakt wie zich kampioen mag noemen in de 1e klas A. Tijdstip 14.30 in Maastricht.
Tegelse TTC 3 – Sibbe MC 2 10 – 0
Sibbe 2 had een lastige uitwedstrijd tegen de koploper TTC Tegelen op het programma staan, ze traden aan zonder kopman Danny Lechanteur. Er werden spannende wedstrijden verspeeld echter trokken de Sibbenaren steeds net aan het kortste eind. Invaller Jan Smeets speelde verdienstelijk doch wist net als de vaste spelers Jelle Uringa en Otto Bekers geen partijen in winst om te zetten. Ook het dubbel Jan/Otto ging net aan verloren. Uiteindelijk stond er dus een 10-0 nederlaag op het bord, door dit resultaat is Tegelen kampioen geworden.
Sittard 4- Sibbe MC 3 4 – 6
Heren 3 moest het tijdens de voorlaatste ronde in Sittard spelen. Nummer drie op de ranglijst Sittard 4 was de tegenstander. Gelet op de stand van de ranglijst zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. Dit was dan ook zo. De wedstrijd ging gelijk op. Sibbe bleek echter over de langste adem te beschikken en won met minimaal verschil 6-4. Wilfried Baenen was weer in goede doen en bleef ongeslagen. John Wijnen speelt eveneens een goed seizoen en won 2x. Richard Hakke kreeg eindelijk loon naar werken en scoorde het winnende punt. Door dit resultaat zal Sibbe definitief 2e worden achter kampioen Sempre Avanti.
Hoensbroek 2 – Sibbe MC 6 9 – 1
Afgelopen donderdag speelden Tom, Marjan en Wim tegen Hoensbroek 2. De eerste wedstrijd wer gelijk door Tom Roebroeck gewonnen, dus 0 – 1 voorsprong. Daarna werd er wel nog sterk gespeeld, maar kwam Sibbe steeds een beetje te kort. Ondanks het goede spel werd er dus met 9 – 1 verloren. Met nog maar 1 wedstrijd te gaan weten we zeker dat we niet zullen degraderen, al met al dus een goed eerste seizoen in de tweede klasse DDW.

← Vorig bericht

Drukte bij de start van de Toerversie

Zonnige start Gold Race in Maastricht

Volgend bericht →