Sibbe MC speelt voortreffelijk weekend.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC speelt voortreffelijk weekend.

Ondanks veel uitwedstrijden.Senioren:
Kluis 4 – Sibbe MC 1 4 – 6
Team 1 behaalde een mooie overwinning tegen het jeugdige Kluis 4. Het verder spelen van John Brouwers kwam even in het geding doordat hij een tafeltennisbal vol op het oog kreeg. Koelen met ijs bracht verlichting.De punten werden gescoord door Peter Smitsmans 3x, John Brouwers 2x, Jo Wienen bleef met lege handen achter, maar had wel zijn aandeel in het dubbel met John. Hierdoor was de 6-4 overwinning voor de Sibbenaren.
Helden ’67 1- Sibbe MC 2 3 – 7
Heren 2 wist in Helden met 7-3 te winnen. Otto Bekers en Danny Lechanteur wonnen al hun partijen en het tevens het dubbel. Jelle Uringa kon niet tot scoren komen. Hierdoor heeft men zich veilig gespeeld.
Maastricht 3 – Sibbe MC 3 2 – 8
Zaterdag was de rode lantaarndrager Maastricht 3 de tegenstander. Sibbe speelde een eenvoudige wedstrijd en had geen moeite met de tegenstander. Dit resulteerde in een dikke 8-2 overwinning. Jan Smeets en Wilfried Baenen spelen een sterk seizoen en bleven weer eens ongeslagen. Samen wonnen zij ook nog eens het dubbel. Richard Hakke, pas terug van vakantie, had nog last van “vliegtuigbenen”. Richard kon desondanks 1 partij winnend afsluiten. Zijn eerste overwinning van het seizoen. Wellicht keert heren 3 door deze overwinning terug in de strijd om de titel. Echter is men afhankelijk van het resultaat van de koploper.
Sibbe MC 4 – Merkelbeek 1 9 – 1
Team 4 speelde thuis tegen Merkelbeek en was gezien de uitwedstrijd verplicht om een goede uitslag neer te zetten. Jos Smeets en Tom Roebroeck, die geweldig speelde, lukte dat ook maximaal. Jac Heuts kwam tekort in de laatste partij en zo werd de eindstand 9-1 voor Sibbe.
Coriovallum 2 – Sibbe MC 5 NB

← Vorig bericht

Ready 1 en 2 nemen revanche

Nieuw in Valkenburg: coffeeshop

Volgend bericht →