Sibbe MC voorzichtig uit de startblokken.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Sibbe MC voorzichtig uit de startblokken.

Sibbe MC kampte met spelerswisselingen.Heren Sibbe MC 1 – Maastricht 2: 4-6
Wegens privé omstandigheden was het voor TTV Sibbe MC noodzakelijk het bestaande eerste team tijdelijk te terug te trekken, waardoor heren 2 doorschuift. Op eigen verzoek heeft dit team een derde klasse plaats aangevraagd in plaats van de 2e klasse plek waar Sibbe MC 1 recht op had.
De openingswedstrijd van deze competitiehelft was meteen al een loodzware. Titelkandidaat Maastricht kwam op bezoek in Sibbe. Ondanks goed spel verloor Sibbe MC 1 nipt met 4-6. Kopman Otto Bekers en vaste speler Didier Brummer kwamen elk eenmaal tot scoren. Bijzonder was dat Didier na lange tijd eindelijk weer eens een superbelangrijke overwinning pakte. Hopelijk is dit een start van een mooie reeks met meer overwinningen voor hem.

Invaller Wilfried Baenen scoorde de overige 2 punten. Hoofddoel voor dit team is handhaving, zodat het oude heren 1 straks in september weer kan starten in de 3e klasse.
Heren Sibbe MC 2 – Ready 4: 6-4
Ook heren 2 kent spelerswisselingen. De basis is het oude heren 3 waarbij Wiel Ernst doorschuift naar het eerste en Jac Heuts andersom. Verder is het team aangevuld met Wilfried Baenen die voorlopig als reserve zal gaan acteren. Heren 2 opende met een derby. Ready 4 uit Broekhem was de tegenstander. Sibbe speelde onder leiding van kopman Jac Heuts een degelijke wedstrijd en won verdiend met 6-4. Jac Heuts behield als enige zijn 100% score en won dus 3x.

‘Good old’ Jos Smeets was goed voor 2 punten en samen zorgden Jos en Jac voor het beslissende zesde punt via het dubbel. De pas op het laatste moment opgeroepen Misha Jansen speelde een aantal spannende wedstrijden maar kwam helaas net iets te kort. Misha bleef met lege handen achter.
Jeugdteam Sibbe Jeugd 1 – Maastricht 3: 4-6
Ook bij de jeugd heeft Sibbe helaas een aderlating moeten ondergaan. Jongens 2 was niet meer compleet te krijgen, waardoor men ook hier maar 1 team heeft. De basis van het team is gelukkig wel het oude eerste jongensteam, aangevuld met 2 spelers uit het voormalige 2e team. Dit team maakte na een mooi kampioenschap en november hun debuut in de 4e klasse. Het sterke en ervaren Maastricht 3 was de tegenstander. Het team speelde een uitstekende wedstrijd met veel 5 setters. 2 Helaas verloor het eerste jongensteam net als heren 1 met 4-6.

Man of the match met 2 overwinningen was Geert Debets. Rob Sanowski scoorde 1x en Emile Claessens 0x. Het 4e punt kwam op naam van het dubbel Geert/Rob. Voor dit team geldt dat men zich wil handhaven in de 4e klasse.
Programma 2 februari 2013:
Senioren:
Quick / Schimmert 1 – Sibbe MC 1;
Brunssum 6 – Sibbe MC 2.
Programma Senioren:
Westa Wessem 6 – Sibbe MC 1.

De gegevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Goede start 2de seizoenshelft voor TTV Ready.

Geen 30% aansluitingen gehaald, er wordt geteld.

Volgend bericht →