Terwijl John Brouwers al zijn partijen wint.Sibbe MC 1 – Armada 1 4 – 6
Met nog 1 wedstrijd voor de boeg is het duidelijk dat heren 1 degradeert uit de promotieklasse. De thuiswedstrijd tegen de tegenstander uit Horst werd met 4-6 verloren.
John Brouwers had een werelddag en won al zijn partijen inclusief een grote bijdrage aan het dubbel, dat samen met Jo Wienen gewonnen werd. Jan Smeets en Jo Wienen kwamen niet tot scoren, zodat de uitslag een feit werd.

Sibbe MC 5 – Armada 3 3 – 7
Het kwakkelende Sibbe 5 ontving Armada uit Horst. Luc Hacking, toch wel de man in vorm de laatste weken, wist ditmaal slechts 1 partij te winnen. Misha Janssen voegde daar helaas niets aan toe. Kaj Nelissen leek nog even voor een kleine opleving te zorgen, maar moest tevreden zijn met 1 punt. Het dubbel, een van de weinige constante factoren dit seizoen, was een prooi voor Sibbe, waardoor de eindstand 7-3 in het voordeel van Armada was.

Hoensbroek 2 – Sibbe 6 3 – 7
In de doordeweekse competitie werd een pijnlijke nederlaag geleden in Hoensbroek
De meeste wedstrijden werden in 4 en 5 games gespeeld, sorry ballen waren aan de kant van Hoensbroek schering en inslag. Good old Wiel Ernst won 2x, Tom Roebroeck 1x en Marijke Kwakernaat kwam niet tot scoren.

Info aangeleverd door Peter Smitsmans, Sibbe MC