En speelt volgend jaar 1e klasse.Sibbe MC 1 – Kluis 3 5 – 5

De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie is door Heren 1 met een gelijkspel afgesloten. Toen de sportieve kruiddampen waren opgetrokken stond er 5-5 op het scorebord. Peter Smitsmans won 3x, Jan Smeets won 1x en Jo Wienen kon niet tot scoren komen. Het dubbel werd door Jan/Jo op sublieme wijze gewonnen.

Sibbe MC 5 – Panningen 4 8 – 2

Het jeugdige team 5 sloot het seizoen af met een solide 8-2 zege tegen laagvlieger Panningen. Roel Janssen sloot zijn goede seizoen af met een hattrick, waar Misha Janssen en Kaj Nelissen elk nog 2 puntjes aan toe konden voegen. Het 8e punt werd door Roel en Kaj gescoord in het dubbel. Team 5 beëindigt het seizoen als middenmotor op plaats 4.

Sibbe 6 3 – 7

Afgelopen donderdag trad het 6de team voor de laatste DDW competitiewedstrijd aan tegen Remax Hendrix 2 uit Hoensbroek. Vooraf wisten Marijke Kwakernaat, Marjan van Mil en John Wijnen dat het een zware wedstrijd zou worden. Ondanks goed spel en kleine mogelijkheden werd er met 2-8 verloren. John wist twee keer de eer te redden voor Sibbe.

Verder eindigde Heren 2 op een vierde plaats in de 2e Klas B, Heren 3 kwam als vijfde uit de bus in de 3e Klasse C, Heren 4 eindigde met 55 punten op een mooie 3e plaats in de 4e klasse A. Het jeugdteam van TTV Sibbe MC eindigde deze competitie met 19 punten op de 5e plaats.

Info aangeleverd door Peter Smitsmans, Sibbe MC