Sinterklaas bezoekt kinderen Adelante Zorggroep

Voorpagina » Toerisme » Sinterklaas bezoekt kinderen Adelante Zorggroep

Stralende oogjes bij het zien van Sinterklaas, een “wauw” bij een uitgepakt cadeau en een hele dikke knuffel voor de danspiet. De kinderen bij Adelante Zorggroep genieten duidelijk van het bezoek van Sinterklaas en drie Pieten.
De kinderen bij Adelante hebben extra zorg nodig vanwege ziekte, revalidatie, handicap(s) en/of ontwikkelingsproblemen. Een bezoek van Sinterklaas is voor deze kinderen nóg spannender en voor sommigen is het zelfs de eerste keer dat ze Sinterklaas ontmoeten. In de voor hun vertrouwde setting met een rustig snoezelmuziekje op de achtergrond genieten de jongste kinderen van het bezoek. Bij Sinterklaas op schoot nestelen ze zich heerlijk tegen de zachte baard aan. Bij het zien van hun cadeautje beginnen ze te glunderen.

Sinterklaas bezoekt kinderen Adelante Zorggroep

De wat oudere kinderen hebben gezellige Sinterklaasliedjes aanstaan. Zij zingen volop mee als Sinterklaas binnenkomt. Als iedereen een cadeau heeft uitgepakt mag er gedanst worden. Het volume gaat omhoog en de Pieten dansen samen met de kinderen alle spanning er weer uit.
Het Sinterklaasbezoek is georganiseerd door Goodwill. Een organisatie die zich al 27,5 jaar inzet voor kinderen in een Medisch Kinderdagverblijf (M.K.D.). Onder het motto “geef kleur aan elk kind” vindt elke maand een Goodwill Day plaats: een dagje uit of nieuw speelgoed speciaal voor het MKD. Dit en ook het Sinterklaasbezoek wordt mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers.
Foto’s Goodwill

← Vorig bericht

Vier fietsen buit gemaakt in IJzeren

Kerstconcert Harmonie en Mannenkoor Walram

Volgend bericht →