Sinterklaas niet op schimmel door Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Sinterklaas niet op schimmel door Valkenburg

Op zondag 19 november om 13.22 uur zal Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten arriveren op het station in Valkenburg. De Goedheiligman zal verwelkomt worden door burgemeester C. Nuijtens en het Sint Nicolaas-comité Valkenburg.
De honderden kinderen staan dan al te trappelen om een glimp van de Sint op te vangen. De Pieten zullen strooigoed uitdelen. De Sint zal zijn schimmel ook meebrengen, maar niet om op te rijden. Americo zal vóór de koets gespannen worden om zo de Sint en de burgemeester naar de Polfermolen te rijden.
Samen met de Valkenburgse schutterij en harmonie Kurkapel Falcobergia rijdt Sinterklaas door de Nieuweweg, Lindelaan, Jan Deckerstraat, Koninginneweg, Emmalaan en Plenkertstraat om in het Polfermolencentrum officieel welkom geheten te worden. Daar kunnen zelfgemaakte tekeningen aan de Sint gegeven worden.
Alle kinderen mogen ook een ZELFGEMAAKTE tekening bij de Sint of Piet inleveren Een speciale pietenjury zal deze tekeningen beoordelen en op vrijdag 1 december zal de piet de gewonnen prijzen bezorgen bij de prijswinnaars. Maar de kinderen moeten wél hun naam,‘hun leeftijd en hun adres achter op de tekening zetten, anders komen ze helaas niet voor een prijs in aanmerking !!! Niet vergeten kinderen !!!!!!
Na de intocht komen de winnende tekeningen op te hangen in de etalages van diverse Valkenburgse ondernemers in Valkenburg-Centrum. De winnaars kunnen deze tekeningen dan vanaf 6 december zelf ophalen.

← Vorig bericht

Verkiezing kinderkernburgemeester in Schin op Geul

Vergaderingen raadsadviescommissies

Volgend bericht →