Sjinborn en Hockeer werken samen

Voorpagina » Toerisme » Sjinborn en Hockeer werken samen

Al de gehele lopende competitie heeft VHV Sjinborn samen met hockeyvereniging Hockeer uit Cadier en Keer een samenwerking om zo voor beide clubs een dames senioren team op de been te brengen.
Wedstrijden en trainingen vinden zowel in Valkenburg als in Cadier en Keer plaats. Recentelijk is dit ook tot uitdrukking gekomen met nieuwe shirts.
Op de shirts staan uiteraard de naam van de sponsor maar ook de logo’s van de beide Hockeyclubs. Dit om ook deze unieke samenwerking verder vorm te geven.
Sjinborn speelt dit weekeinde de 3e ronde van de voorjaarscompetitie. Na 2 rondes tekenen zich de eerste ontwikkelingen in de diverse poules al af en zoals het nu uitziet gaat Sjinborn weer mee doen voor de prijzen.
Zaterdag spelen 8 jeugdteams een thuiswedstrijd de overige  jeugdteams spelen allen een uitwedstrijd. De eerste wedstrijden van de jongste jeugd starten om 9:00 en de laatste junioren wedstrijd start rond de klok van 16:45.
Thuiswedstrijden Zaterdag
9:00       Meisjes F2      Maastrichtse Hockey Club MHC MF7
9:45       jongens J6E2  HC Nuth JE1
9:45       Meisjes 6E1   HV Meerssen ME1
10:45     Meisjes C2     HC Horst MC2
12:15     Meisjes C1     Hockeyclub Blerick MC1
13:45     Meisjes D3     HC Scoop MD5
15:15     Meisjes D2     Hockeer MD3
16:45     Meisjes D1     HC Nova MD2
De senioren teams van Sjinborn spelen op zondag hun wedstrijd, de dames 1 gaan op bezoek in Best. De jong dames 1, spelen in Helmond tegen de plaatselijke dames aldaar hun wedstrijd. Heren 2 combi met Nuth zal zondag voor het eerst te bewonderen zijn in hun nieuwe shirts, op het veld in Valkenburg.
Thuiswedstrijden Zondag
14:30      Heren 2         HV Weert H4

← Vorig bericht

Nieuwe thriller van Anya Niewierra

TV Gids vanaf 26 maart

Volgend bericht →