Sjluuk & Co. Kindershow speelt in het Openluchttheater

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Sjluuk & Co. Kindershow speelt in het Openluchttheater

Op zondag 27 augustus speelt de Sjluuk & Co Kindershow de voorstelling “Sjluuk & Co en Prinses Pandora”. Het Openluchttheater in Valkenburg aan de Geul vormt het decor voor deze vernieuwde voorstelling die om 14.00 uur begint.

In “Sjluuk & Co en Prinses Pandora” gaan Sjluuk, een onhandige straatjongen, en Co, een slimme wereldreiziger, naar Pandorije. Ze gaan daar de zieke Prinses Pandora helpen. Na een lange reis komen ze in Pandorije aan. Daar ontmoeten ze behalve de prinses, ook heel veel gekke mensen. Zo zien ze een vreemde koningin, een hulpje waarvan ze niet eens wisten dat ze die hadden en een zwerver. Maar die lijken allemaal wel heel veel op elkaar.. Wat is hier aan de hand? En zal de prinses ooit weer beter worden?

Sjluuk & Co Kindershow speelde in 2003 haar eerste voorstelling. Sjluuk & Co schrijft haar eigen sprookjes en muziek. Tijdens de Slotmanifestatie van de basisscholen van Valkenburg aan de Geul en omgeving speelden ze in het Openluchttheater “Sjluuk & Co en het Kaarsenmeisje”. Vorig jaar maakte de groep voor het eerst een minitour langs verschillende openluchttheaters door heel Nederland. De huidige tour, die het gezelschap langs theaters in Limburg, Brabant, Zuid-Holland en Friesland voert, verloopt succesvol. De shows van Sjluuk & Co kenmerken zich door veel interactie met de bezoeker(tje)s.

___________________________________________________________________________

← Vorig bericht

ZVV De Kilo start voorbereidingen nieuwe zaalvoetbalcompetitie

IVN wandeling met als thema verhalen en gedichten

Volgend bericht →