De Sjporttaofel: Voetballers aan de aftrap

Voorpagina » Video » De Sjporttaofel: Voetballers aan de aftrap

Op zondag 23 september start het nieuwe seizoen in de amateurvoetbalcompetitie. Opnieuw een lang seizoen, met 26 duels. Derdeklasser VV Walram, vorig jaar pas een paar wedstrijden voor het einde zeker van klassenbehoud, start o.l.v. de nieuwe trainer Ben Habets. Bij SV Geuldal, dat al in een vroeg stadium de positie in de vierde klasse wist te handhaven, heeft Roger Stassen de technische leiding. VV Berg ’28, dat verleden seizoen uit de vierde klasse degradeerde, weet zich opnieuw verzekerd van de technische impulsen van Patrick Duijzings en zal proberen het verloren terrein te heroveren.
In de eerste uitzending van een nieuwe serie van ‘De Sjporttaofel’ blikken we met de drie trainers vooruit op de komende competitie. Later maken we ook kennis met SV Sibbe en VV Iason. Die clubs hebben ervoor gekozen om in de vijfde en zesde reserveklasse te gaan spelen. 
Wat zijn voor deze trainers de doelstellingen? Tegen welke problemen zijn ze tot nu aangelopen? Zijn de verwachtingen te hoog of juist te laag? Heeft de komst van mogelijk nieuwe spelers een verbetering in de voorbereiding te weeg gebracht?  
Kortom: de bal gaat weer rollen!
De Sjporttaofel van TV Valkenburg is te zien via vanaf vrijdag 7 september om 18:13 uur tot en met woensdag 12 september. U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan in de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Foto Frits Feuler, TV Valkenburg
v.l.n.r. Roger Stassen, trainer SV Geuldal, Ben Habets, trainer Walram en John Delamboy, technische commissie Berg ’28

← Vorig bericht

Betalen voor de Open Monumentendagen?

Periodieke inspectie van bomen

Volgend bericht →