“Sjtraotkriete" werd groot succes.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » “Sjtraotkriete" werd groot succes.

Prijswinnaars van de basisscholen te Broekhem, Valkenburg Centrum en Schin op Geul.Op zaterdag 15 september hebben burgemeester Martin Eurlings en Leo van Vliet, begeleid door wethouder Willem Thijssen en hoofd evenementen John Wauben, onder toeziend oog van publiek en de deelnemers aan het sjtraotkriete 2012, de laatste hand gelegd aan de straattekening met de poster van het WK wielrennen als ontwerp.

De Kunst- en Cultuurraad heeft het “Sjtraotkriete 2012” georganiseerd in samenwerking met de verschillende basisscholen. Leerlingen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de kleurwedstrijd met als thema “wielrennen 2012”.

Van de vele inzendingen waren 53 Leerlingen, door een onafhankelijke jury, uitverkozen om afgelopen zaterdag deel te nemen aan de wedstrijd “Sjtraotkriete 2012“ op het Casinopleintje.

Na een mooie, zonnige en kleurrijke dag hebben al deze deelnemers een aandenken aan dit mooie evenement mogen ontvangen. 9 Deelnemers zijn door de jury uitverkoren als prijswinnaars en hebben deze in ontvangst mogen nemen van dhr. Leo van Vliet en burgemeester Martin Eurlings.

Prijswinnaars van de basisscholen te Broekhem, Valkenburg Centrum en Schin op Geul zijn:
3e prijs: Joyce Smeets, Angela van Rennes, Mariken Gigase.
2e prijs: Marian Chafai, Edith van Weersch, Eve Claessen.
1e prijs: Romy Rompelberg, Bas Packbier, Zeppe Royakkers.
De Kunst- en Cultuurraad heeft al laten weten dat het Sjtraotkriete ook in 2013 een vervolg zal krijgen.

Foto’s kunst en cultuurraad valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Pauselijke onderscheiding voor leden kerkkoor Berg.

Koperdiefstal in kerk van Oud-Valkenburg.

Volgend bericht →