Slechte competitiestart dames Iason

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Slechte competitiestart dames Iason

Zaterdag 9 september 2006:
Iason dames D jeugd moesten vandaag voor hun eerste wedstrijd naar Margraten. Meteen een moeilijke tegenstander. Iason keek in de rust al tegen een achterstand van 9-2 aan. Na de rust wist iason nog maar 1 keer te scoren terwijl Margraten er 11 in schoot, waardoor de eindstand 20-3 werd.
Iason dames C moesten ook tegen Margraten. Dit team van Iason wist met een kleine voorsprong de rust in te gaan: 1-2. Na de rust werd er alleen door Iason 1x gescoord waardoor er een magere uitslag kwam: 1-3.
Iason dames B2 moesten naar SVM te Munstergeleen. De beide teams waren aan elkaar gewaagd. Iason kwam voor in de rust met 3-5. Hierna kwam SVM gelijk en zelfs voor met 2 doelpunten verschil. Iason wist weer langzij te komen en uiteindelijk te winnen met 9-14.
Iason dames B1 moesten naar NOAV te Susteren. Dit team kende een flitsende start van de competitie en stond in de rust met 1-6 voor. Na de rust kwam de wedstrijd in evenwicht en wisten beide teams 5 keer te scoren. De overwinning ging naar Iason met 6-11.
Zondag 10 september.
Iason dames A had vandaag ook Margraten als tegenstander. Iason was nog niet begonnen met scoren toen Margraten al met 6-0 voor stond. Iason kreeg goede kansen maar wist het doel niet veel te vinden. Ruststand was 10-2. Na de rust lukte het iets beter maar ook Margraten was productief. Uiteindelijk won Margraten A de wedstrijd met 23-7.
Dames senioren 2 waren de eerste wedstrijd al meteen vrij.
Dames senioren 1 moest ook aantreden tegen Margraten. Een mooie wedstrijd volgde. De teams gingen in het begin gelijk op tot 6-6. Hierna kwam Margraten op 3 doelpunten voorsprong. Iason kwam beter in het spel en kon weer gelijk maken: 10-10. Margraten scoorde als laatste voor de rust de 11-10. Na de rust kwam Iason meteen gelijk maar hierna volgde een periode van gemiste kansen. Margraten profiteerde hiervan en nam een voorsprong tot 15-11. Iason begon net weer terug te komen (16-13) toen er een vreemde beslissing van scheidsrechter Coenjaerds kwam. Een, tot dan toe, onbestrafte speelster, werd van een rode kaart voorzien, voor een kleine overtreding en moest het veld verlaten. Deze onbegrijpelijke actie zorgde ervoor dat het spel aan beide kanten een spel zonder durf werd. Zonder verdere noemenswaardigheden werd de wedstrijd uitgespeeld en gewonnen door Margraten met 19-15. Jammer van die rode kaart want het was een leuke derby.
Volgende week zijn de eerste thuiswedstrijden in de Polfermolen. Deze zijn allemaal op zondag 17 september
12.00 uur Dames D-jeugd – Noav
12.50 uur Dames C-jeugd – Born
13.35 uur Dames B 1 jeugd – V en L 1
14.30 uur Dames B 2 jeugd – V en L 4
15.25 uur Dames A jeugd – Swift
16.45 uur Dames sen. 1 – zwart/wit 1
18.00 uur Dames sen. 2 – zwart/wit 2

← Vorig bericht

S.V. Vilt/Be Quick neemt met 7 teams aan de zaalkompetitie deel

Laatste weekend open voor Openluchttheater

Volgend bericht →