Slechte start senioren teams TTV Sibbe MC.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Slechte start senioren teams TTV Sibbe MC.

Jeugd 1 speelde een sterke openingswedstrijd. Heren 1: Sibbe MC 1 – Elsloo 4: 4-6

Sibbe MC 1 startte de najaarscompetitie 2012 met een thuiswedstrijd tegen Elsloo 4. Sibbe, dat speelde zonder kopman Danny Lechanteur, ging redelijk van start, In een spannende gelijk opgaande wedstrijd werd met 4-6 verloren. Otto Bekers was qua resultaten de sterkste Sibbe speler en won 2 wedstrijden. Qua spelniveau was echter invaller Jelle Uringa de sterkste. Jelle won desondanks maar 1 wedstrijd. Tevens won hij samen met Otto het dubbel. Wilfried Baenen speelde een goede wedstrijd, maar maakte een paar keer op de beslissende momenten de verkeerde keuze en bleef daardoor met lege handen achter.

Heren 2: Sibbe MC 2 – Maastricht 3: 3-7
Team 2 opende in Sibbe tegen het derde herenteam van Maastricht. Maastricht dat aantrad met een aantal routiniers speelde een sterke wedstrijd en won terecht met 3-7. John Wijnen was de man of the match, ondanks nul trainingsuren wist John 2 wedstrijden te winnen. Richard Hakke scoorde het derde punt. Derde man Didier Brummer was een aantal keer dichtbij, maar bleef met lege handen achter.

Heren 3: Sibbe MC 3 – Ready 3: 2-8
Heren 3 dat vorige week nog een mooie overwinning behaalde bij Minor 2 kon de goede lijn tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen niet voort zetten. Tegen gemeentegenoot Ready 3 uit Broekhem kwam het team duidelijk tekort. Ready bleek net als vorig seizoen een maatje te groot en won met 2-8. Alleen Jos Smeets kon 2 wedstrijden winnen en was hierdoor de gevierde man aan sibbense zijde. Wiel Ernst vorige week nog goed voor 3 punten bleef dit keer ondanks sterk spel met lege handen achter. Wiel verloor 2 wedstrijden met 2 punten verschil in de beslissende 5e set. Derde man of liever gezegd vrouw was Misha Janssen. Misha knokte voor wat ze waard was, maar kwam simpelweg te kort en won net als Wiel geen wedstrijd.
Jeugd: Sibbe Jeugd 1 – Maastricht 4:
Jeugd 1 speelde een sterke openingswedstrijd. Thuis tegen het 4e jeugdteam van Maastricht werd gewonnen met 8-2. Man of the match was Geert Debets met 3 mooie overwinningen. De debutanten Teun Wijckmans en Thijs Jans wisten elk knap 2 wedstrijden te winnen. Het dubbel Geert / Thijs zorgde voor het achtste en laatste punt.
Sibbe Jeugd 2 – Heerlen 9: 4-6
Ook jongens 2 speelde hun openingswedstrijd thuis. Zij moesten in Sibbe aantreden tegen het 9e jeugdteam van TTV Heerlen. Ook hier werden enkele spannende wedstrijden gespeeld. Sibbe kwam uiteindelijk net tekort en verloor met 4-6. Jerome Beuken wist knap 2 wedstrijden te winnen en was daarmee de sterkste speler van Sibbe. Simon Theunissen en Joep Sales wonnen elk 1 wedstrijd, waardoor de 4-6 eindstand op het scorebord kwam te staan.

Programma voor zaterdag 22 september:
Senioren:
Heerlen 2 – Sibbe MC 1 (Aanvang 18.00 uur);
Koningslust 3 – Sibbe MC 2 (Aanvang 14.00 uur);
Heerlen 4 – Sibbe MC 3 (Aanvang 13.30 uur).

Jeugd:
Elsloo 3 – Sibbe MC 1 (Aanvang 10.30 uur);
Elsloo 4 – Sibbe MC 2 (Aanvang 10.30 uur).
Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Afsluiting Rijksweg is niet volgens afspraak.

Pauselijke onderscheiding voor leden kerkkoor Berg.

Volgend bericht →