Spanning in klasse tot laatste speeldag

Voorpagina » Toerisme » Spanning in klasse tot laatste speeldag

Dames 1 is bezig aan een thriller slot van de competitie. Tegen Fyrfad werd niet altijd het beste spel gespeeld maar wist men wel de maximale punten te scoren. Via 25-23, 25-14, 25-18 en 25-22 werden er dus geen punten verspeeld. De beide concurrenten voor het kampioenschap wisten ook met 4-0 te winnen. Bach deed dit 2 sets met minimaal verschil (30-32 en 25-27). In deze klasse komt het dus op de laatste wedstrijdronde aan. Bach en S.E.C. hebben beide 84 punten en Stravoc staat op 1 punt met 83 punten.
De S.E.C.-dames spelen zaterdag om 19:00 uur uit tegen Athos (nr. 5) te Sevenum. Bach speelt eveneens om 19.00 uur te Ell tegen Stravoc.
Heren 1
Heren 1/VCV speelde woensdag al tegen Fyrfad 2 In een moeizame en wisselvallige wedstrijd wisten onze heren uiteindelijk met 3-2 te winnen. Hierdoor konden 3 belangrijke punten worden bijgeschreven in de strijd tot klasse behoud. Morgen spelen de heren hun laatste wedstrijd tegen rode lantaarndrager VC Landgraaf. In deze wedstrijd kunnen en moeten onze heren zich dus veilig spelen.
Gegevens en foto aangeleverd door Ruud Janssen, VC S.E.C.

← Vorig bericht

Benzine in riool

Extra inwonerbijeenkomst over keuze wegvarianten

Volgend bericht →