Speciale versie Geuldal wandelmarathon van WV Vilt

Voorpagina » Nieuws » Speciale versie Geuldal wandelmarathon van WV Vilt

De 39e editie van de Geuldalwandelmarathon op zaterdag 3 en 4 oktober a.s. wordt een speciale tocht die in het teken staat van het coronavirus. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden om mee te wandelen. Verdeeld over twee dagen lopen de wandelaars de avontuurlijke wandeling langs het laatste deel van de Geul: heen aan de ene kant en terug langs de andere oever. Een hele, halve, of kwart marathon en een speciaal Geuldalrondje voor de jeugd van 6 tot 14 jaar.

Voorinschrijving is deze keer verplicht
Dit jaar starten de wandelaars in groepen van 50 met een tijdslot van 30 minuten bij Gemeenschapshuis Cascade in Vilt-Berg en Terblijt. Daar is dan deze keer ook de finish. De wandelaars van de hele marathon (42 km) lopen dan via Valkenburg, Schin op Geul en Gulpen naar Epen, waar na de rust de terugweg langs de andere oever wordt gelopen. De halve marathon (21 km) loopt naar Schin op Geul en de kwart marathon naar Valkenburg. Deze laatste route wordt ook door de jeugdige deelnemers aan het Geuldalrondje – de speciale tocht voor de jeugd van 6-14 jaar – gelopen.

Bij alle plaatsen zijn rustposten waar dit jaar alleen drank te verkrijgen is. Voorinschrijving is deze keer verplicht; daarbij kan ook een lunchpakket besteld worden. Vanwege het maximum aantal deelnemers van 500 per dag kan men maar een dag deelnemen. De wandeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door.
Meer info via www.wandelverenigingvilt.nl

← Vorig bericht

Grotere terrassen blijven tot 30 oktober

Strijd tegen eenzaamheid bij senioren in Valkenburg aan de Geul

Volgend bericht →