Sportprijzen 2018: Individuele sporter van het jaar

Voorpagina » Toerisme » Sportprijzen 2018: Individuele sporter van het jaar

Vanaf vandaag kunt u stemmen op de sporters die meedoen aan de sportverkiezing 2018. Vanaf vandaag de categorie: individuele sporter van het jaar.

In deze categorie zijn dit de kandidaten:
Dionne Vasmeer,

Dionne Vasmeer

Dionne is van Valkenburg naar Hoorn verhuisd om haar passie voor zaalvoetbal naar een hoger level te tillen, namelijk de Eredivisie. Ze wil graag alles uit haar carrière halen en dit was in Limburg niet mogelijk. Momenteel verdedigt ze met veel succes het doel bij Hovocubo in Hoorn en heeft het daar goed naar haar zin. Wat een doorzettingsvermogen! Als kers op de taart is ze geselecteerd voor Jong Oranje en volgens haar trainer Bjorn van Haaren zal ze zeker nog stappen gaan maken. Heel veel succes Dionne!
Bob America
Bob America

Na het lopen van enkele marathons wilde Bob zijn grenzen verleggen en kwam op het idee om buiten het hardlopen, deel te nemen aan een triatlon: zwemmen, fietsen en rennen. Het doel was de halve Ironman in Barcelona. Vol goede moed is Bob vorig jaar september gestart met trainen. Hij had nog geen ervaring met zwemmen en fietsen. Met veel enthousiastelingen zijn ze het avontuur aangegaan en was op 20 mei dan eindelijk de dag: 1,9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21 kilometer rennen. Wat een knappe prestatie! Momenteel traint hij hard voor de hele Ironman in Frankfurt op 30 juni 2019. Heel veel succes Bob!
 
Bob America 

← Vorig bericht

Mariëlle Blom te gast in KunstwerkT

Geen steun voor lagere parkeertarieven in centrum

Volgend bericht →