Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2018 uitgereikt

Voorpagina » Toerisme » Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2018 uitgereikt

Robbie Kengen van Tafeltennisvereniging Falco, de jongens van Voetbalvereniging Walram, de heren van Zaalvoetbalvereniging de Kilo en Dionne Vasmeer, keepster bij de zaalvoetbalselectie van Jong Oranje en bij Hovocubo te Zwaag ontvingen zondagavond 25 november in chateau St.Gerlach een sportprijs van de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Er werden vier sportprijzen uitgereikt in vier categorieën, te weten: het talent van het jaar, het sportteam van het jaar sectie junioren, het sportteam van het jaar sectie senioren de individuele sporter van het jaar.
Verder werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een groep leerlingen van Adelante die elke vrijdagmiddag – ondanks hun beperking – de judosport beoefenen.
Het was een groot succes met een mooie opkomst. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Claudia Bisschops, voormalig profvoetballer en momenteel trainer Jordy Reneerkens, oud-verzorger bij MVV Sef Hoenjet, ex-spelverdeler in de Roemeense Nationale volleybalploeg Cornel Balan en voormalig topsportster en hoogleraar Esther Crombag.
De winnaars zijn tot stand gekomen na een stemprocedure die uit 3 onderdelen bestond: de anonieme stem via internet, de stem van de genomineerden  en de stem van de vakjury. Per onderdeel  zijn punten toegekend. Degene met de meeste stemmen kreeg 6 punten, de nummer twee 4 punten en de nummer drie 2 punten. Bij een gelijke eindstand was de stem van de jury doorslaggevend geweest, maar dit was dit jaar niet van toepassing.
De uitreiking van de Sportprijzen zijn geregisseerd en opgenomen door TV Valkenburg. De uitzending wordt dagelijks om 19:00 en 22:00 uur herhaald via TV Valkenburg.
U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s via onze website (www.tvvalkenburg.tv/livetv) en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.

Foto Nancy Hardy-Janssen, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal van zondag 25 november

Brug bij vakantiepark niet gewenst in Schin op Geul

Volgend bericht →