Sportverkiezing 2018: sportteam van het jaar senioren

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sportverkiezing 2018: sportteam van het jaar senioren

Vanaf vandaag kunt u stemmen op de sporters die meedoen aan de sportverkiezing 2018. Vanaf vandaag de categorie: sportteam senioren.
ZVV de Kilo
De heren van ZVV de Kilo zijn vorig jaar na een aantal spannende wedstrijden kampioen geworden in de 1e klasse. Een knappe prestatie! Deze jongens zijn allemaal vrienden en voetballen al lang samen. Nu spelen ze in de hoofdklasse. Buiten het feit dat de kampioenswedstrijd een nederlaag werd, hebben ze toch de titel binnen gesleept en goed gefeest! ZVV de Kilo bestaat volledig uit vrijwilligers. Iedereen draagt zijn/haar steentje bij en dat is zeer bijzonder! 
Sportclub de Harry’s
De Harry’s zijn een vriendengroep uit Vilt en hebben dit jaar lopend en fietsend de Alpe d’Huzes beklommen. Bij Ralf werd in 2014 darmkanker geconstateerd en door dit droevige bericht heeft de vriendengroep zich samengepakt en kwamen ze op het idee om deel te nemen. Door diverse activiteiten te organiseren waaronder een spinningmarathon, hebben ze geld opgehaald en uiteindelijk zijn ze met maar liefst € 20.000 richting de Alpen gegaan. Wat een toppers!
Bekijk hier de nominaties:

 

← Vorig bericht

Mosselavond ten bate van Alpe d'HuZes

Onderzoek nieuwe ondergrondse parkeergarage Berkelplein en woningbouw

Volgend bericht →