Sportverslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Sportverslagen afgelopen weekeinde

Van Falco, Sibbe MC, SEC en ReadyReady 3 stoomt door
Ready 1 speelde tegen Quick uit Schimmert. De mannen uit Schimmert speelden uitstekend en wisten de winst naar zich toe te trekken. De Readypunten waren voor rekening van Ronald Quadvlied ( 2 maal) en Ruud Pessers ( 1 maal). De eindstand was 7-3 voor Quick.
Ook Ready 2 wist niet tot winst te komen. Nieuwenhagen won met 6-4. De Readypunten werden behaald door 2 overwinningen van Lucien Cörvers, 1 van Jan Bet en 1 van Piet Frijns.
Ready 3 bleef op kampioenskoers en won wederom met maximale cijfers. Deze keer was Coriovallum het slachtoffer. Freddy Tossings, Leo Dorren en Pedro Noteborn scoorden allen een hattrick.
Ready 4 speelde een derby in Sibbe. Hier werden de punten mooi gedeeld in een gelijkspel. Jessica Habets was de vrouw van de match met een hattrick. Thessa Habets en Kim Steijns wonnen ieder 1 maal.
Van de jeugd speelden alleen de benjamins, en wel tegen Heerlen. Er werd sterk gespeeld, wat ook tot uitdrukking kwam in de eindstand; een fraaie 4-1 overwinning. Denvin Mehalloui was onverslaanbaar en won zijn beide partijen. Niels Marx verloor maar nipt een partij. De andere partij viel de beslissing gelukkig wel zijn kant op, en ook het dubbel was voor readyzijde.
Gerda Pessers, TTV Ready
——————————————————————
Geen verlies 5 Falco herenteams
Uitslagen 13 oktober 2007:
Heren:
Sittard 1 – Falco 3 5-5
Falco 4 – Kluis 5 6-4
Falco 5 – Seta 5-5
Falco 6 – Brunssum 3 8-2
Brunssum3 – Falco 7 3-7
Jeugd :
Falco 2 – Maastricht 1 4-6
Megacles 6 – Falco 3 0-10
Falco 4 – OpenLine Westa 7 8-2
Heerlen 2 – Falco 5 6-4
Falco1 en 2 hadden een vrije zaterdag.
Van de overige 5 herenteams verloor er geen team vandaag. Falco3 speelde verdienstelijk gelijk bij Sittard 1 “Man of the match””was Falco-er Mario Erkens met 3x winst. Marcel Hendriks 1 en het dubbel completeerden de 5 punten.
Als dit team de achterstallige wedstrijd a.s. zaterdag tot een goed einde brengt (uit bij Heerlen) gaat dit team nog leuk meedoen.
Falco 4 (no.2 in de 2e klasse) speelde tegen koploper Kluis. Ondanks de Kluizenaren een ongrijbare Belgische speler in hun gelederen hadden bleef de winst bij Falco 4 met 6-4. Daardoor verkleinde Falco4 de achterstand op Kluis tot 2 punten. Lou Kengen en Laurens Lozen wonnen beiden tweemaal en Ed PInckaers 1 en het dubbel.
Falco 5 speelde tegen Seta een spannned “degradatieduel”. Bas Thijssen en Stehanie de Gijsel beiden 2x en Marco Halmans1x waren verantwoordelijk voor de 5 punten.
Falco 6 won royaal van Brunssum 3 Vincent Rompelberg verrichtte de hattrick Lars Lambriks en Casper Eurlings wonnen beiden tweemaal. Falco 6 blijft aan de leiding inde 3e klasse.
Falco7 won regelmatig uit bij Brunssum Alle 3 de Falcospelers wonnen 2 partijen.
Bij de jeugd werd de wedstrijd van Falco1 uitgesteld en jeugd 2 leed de 1e nederlaag tegen koploper Maaastricht 1 Vincent Pasmans 2 en Nick Raeven scoorden samen de tegenpunten.
Falco3 blijft goed presteren en won nu weer eens met maximale cijfers 10-0
bij Megacless Dit jeugdig team pas gepromoveerd doet het uitstekend in deze competitie.
Falco4 won rijaal met 8-2 van Westa en doet nog goed mee zeker als a.s. zaterdag de inhaalwedstrijd uit bij Elsloo gewonnen zou worden. Anne Jansen verichtte zelfs een hatrick.
Falco5 verloor nipt van Heerlen 2: 6-4.
Laurens Loozen, Falco
——————————————————————
2e teams S.E.C. scoren maximaal
Tijdens de 1e volledige thuisronde van dit volleybalseizoen presteerden de reserveteams uitstekend.
Dames 2 had geen enkele moeite met Sport en Spel 2. Via 25-22, 25-7, 25-10 en 25-16 werd het 4-0 en de 1e overwinning van dit team.
Heren 2 kreeg VC Landgraaf 5 op bezoek. SEC kon meer ervaring in het veld brengen. De gasten gaven zeker in de 1e en 2e set hardnekkig tegenstand. Via 25-20 en 32-30 werd het 2-0. De tegenstand was nu gebroken waardoor de wedstrijd via 25-12 en 25-16 een eenvoudig vervolg kreeg.
Dames 1 verloor met 0-4 tegen VC Limac. Steeds kon men tot 20 punten bijhouden maar de tegenstander wist de druk dan proffesioneel op te voeren en de setwinsten binnen te halen.
Blok ’82 was een maatje te groot voor het dames recreantenteam. Ook dit SEC verloor met 0-4.
Heren 1 maakt een moeilijk seizoen door. Zowel kwantitatief als kwalitatief heeft men zorgen. Tegen Stravoc kon men onvoldoende tegenstand bieden waardoor men met 0-4 verloor en geen punten kon bijschrijven.
Het C jeugd team verloor weliswaar met 1-3 tegen VC Patrick maar wist hierdoor het 1e wedstrijdpunt te behalen.
Ruud Janssen, SEC
——————————————————————
Sibbe MC 1 en 3 op stoom !!!
Senioren:
Sibbe MC 1 – Seta 1 8 – 2
Sibbe MC 1 gooit wederom hoge ogen. De tegenstander uit Sevenum, de nr. 3 van de ranglijst, kwam van een koude kermis thuis en kreeg klop in Sibbe. De start was fenominaal, 3-0 voorsprong. Echter het dubbelspel John/Dave werd in 5 games verloren. Waarna John Brouwers zijn meerdere moest erkennen in de tegenstander. Hierna stoomde Sibbe MC 1 door naar een 8-2 overwinning. Dave Janssen en wederom Peter Smitsmans bleven ongeslagen.
Met deze overwinning zet het team een goede stap om voor het kampioenschap te strijden in de 1ste klasse.
Minor 1 – Sibbe MC 2 6 – 4
Het werd in Nuth een spannende gelijk opgaande wedstrijd. Helaas trok Sibbe aan het kortste eind en verloor met 6-4. Zowel Danny Lechanteur als Otto Bekers wonnen twee partijen. Het dubbelspel werd door Danny en Otto in de 5de game met 10-12 verloren. Jelle Uringa kwam helaas niet tot winst. Het team staat na 5 wedstrijden op de laatste plaats en het zal heel lastig worden om degradatie te voorkomen.
Sibbe MC 3 – Succes/Robasport 5 10 – 0
Om in het spoor van concurrent Minor te blijven, moest met grote cijfers gewonnen worden.
Het team bestaande uit Wiel ernst, Jan Smeets en John Wijnen voldeed aan deze eis en wonnen ieder 3x inclusief het dubbel. Ondanks deze uitslag verliepen de wedstrijden niet allemaal even vlekkeloos, getuige sommige games van meer als 10 punten. Halverwege de competitie staat Sibbe MC 3 fier aan kop.
Openline/Westa 6 – Sibbe MC 4 6 – 4
Jack Heuts, Jos Smeets en Richard Hakke moesten in Wessem aantreden tegen een tegenstander die voor de eerste keer kompleet aantrad. Jack heuts was in goeden doen en won 2x, Jos Smeets en Richard Hakke konden hier ieder 1 punt aan toevoegen. Aangezien de tafeltennisrobot zijn intreden gaat doen in Sibbe, is dit een goede gelegenheid om de trainingsarbeid te intensiveren om zo tot een beter resultaat te komen.
Sibbe MC 5 – Ready 4 5 – 5
Deze derby der lage landen werd een oerouderwetse draw. Het team van de Broekhemmers, allen dames, leverden felle tegenstand. Het dubbel werd het cruciale punt in deze wedstrijd. In de 5e beslissende game stond Ready met 8-1 voor, toen Didier en Wim hun slotoffensief inzette, en de partij in hun voordeel wist te beslissen. Chapeau!!!! Wim van de Hof en Didier Brummer wonnen verder ieder 2x. Richard bleef met lege handen achter.
Junioren:
Sibbe MC 1 – Panningen ’74 3 4 – 6
In een gelijkopgaande partij, die zich uiteindelijk ontknoopte tot een ware thriller, trok Sibbe MC 1 aan het kortste eind. Koploper Panningen ging met een minieme zege huiswaarts. Kaj Nelissen wist 2 punten te scoren, waar Bart van Beers nog een zwaarbevochten punt aan toe.
wist te voegen. Misha Janssen kon helaas geen partij in winst omzetten. Het 4e punt werd gescoord door het dubbelduo Kaj / Roel Janssen.
Peter Smitsmans, Sibbe MC

← Vorig bericht

Gemeentebestuur complimenteert alle vrijwilligers

Harmonie Walram is kampioen

Volgend bericht →