Start renovatiewerk Pr.Beatrixsingel uitgesteld

Voorpagina » Toerisme » Start renovatiewerk Pr.Beatrixsingel uitgesteld

De start van de renovatiewerkzaamheden aan de Pr. Beatrixsingel in Broekhem Zuid zijn uitgesteld. Dat heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul bekendgemaakt. De oorzaak ligt in de regenval van de afgelopen week.
“In de oorspronkelijke planning zou deze week gestart zijn met werkzaamheden op de Beatrixsingel tussen de Margrietlaan en de nieuwe parkeerplaatsen. Door de weersomstandigheden is dit voorlopig met één week doorgeschoven. Uiteraard houden wij bij de nieuwe planning rekening met de Kerstmarkt en overige evenementen”, aldus de gemeente in een persbericht.
De vertraging gaat geen extra geld kosten, laat de gemeentewoordvoerder ook vragen van TV Valkenburg weten. “Vrijdag 11 oktober is er een overleg gepland met de gemeente en de aannemer. Dan stellen we een aangepaste planning op”, aldus de gemeente.
Aannemer wegenbouw Kurvers gaat de werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden aan deze randweg hebben gevolgen voor het autoverkeer van en naar Valkenburg-centrum. Via de gemeentelijke website kunt u op de hoogte blijven van de omleidingsroutes. Het werk wordt in fasen uitgevoerd en moet voor de kerstperiode klaar zijn.
Afbeelding gemeente

← Vorig bericht

Nieuw boek van de hand van Jan Schurgers

Beloning voor terugbrengen gestolen quad in Berg

Volgend bericht →