Startersteam jeugd kampioen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Startersteam jeugd kampioen.

Afscheidswedstrijd Sibbe MC 5 tegen Panningen 5 eindigde in 10-0.TTV Brunssum- Sibbe MC 0 – 5
Het startersteam van Sibbe sluit deze competitie als winnaar af. Dit team bestaat uit Margot Kemper en Geert Debets. Brunssum werd na een spannende wedstrijd met 0-5 verlagen. De terechte kampioenen werden in de bloemetjes gezet na het behalen van dit resultaat.
Senioren:
Sibbe MC 1 – Falco 6 6 – 4
De laatste wedstrijd werd met 6-4 gewonnen, echter dit was niet genoeg om kampioen te worden. Concurrent Vijlen won met 9-1 van Koningslust en werd daardoor kampioen in de 2e klas.
Voor Sibbe scoorden Dave Korpershoek 3x, Jan Smeets en John Brouwers elk 1x. Het dubbel was nummer 6. Deze 4 punten voor het team van Falco betekenen klassebehoud voor de Valkenburgenaren.
Sibbe MC 2 – Koningslust 1 3 – 7
Sibbe 2 moest aantreden tegen de kampioen Koningslust. Het werd de middag van Jelle Uringa, hij bleef ongeslagen. Hij won van Hay Janssen, die tot aan deze wedstrijd nog ongeslagen was. Helaas konden Wilfried Baenen en Otto Bekers hier geen winstpartijen aan toevoegen.
Maastricht 3 – Sibbe MC 3 5 – 5
Gelijkspel voor team 3 tegen Maastricht 3.De punten werden gescoord door John Wijnen en Richard Hakke elk 2x. Het dubbel was punt 5. Wiel Ernst had zijn dag niet en bleef met lege handen achter.
Vijlen 72-2 – Sibbe MC 4 7 – 3
Team 4 speelde een moeilijke wedstrijd in het winterse Vijlen. Tom Roebroeck, Didier Brummer en Jos Smeets wonnen elk 1x.
Sibbe MC 5 – Panningen 5 10 – 0
Team 5 speelde haar afscheidswedstrijd en ontving in de Blokhut Panningen. Het jeugdige team, dat uit elkaar valt door werk en studies, wilde haar kleurloze seizoen afsluiten met het nodige vuurwerk. Het werd een ware zegetocht. Misha Janssen, Kaj Nelissen en Roel Janssen wonnen alles wat te winnen was en uiteindelijk prijkte een klinkende 10-0 op het scorebord. Het was een afscheid zoals het hoort: in stijl.

Hoensbroek 3 – Sibbe MC 6 5 – 5
Een sportieve wedstrijd die eindigde in een draw. Petra Engelen en Marijke Kwakernaat wonnen elk 2x, Alon Sanowski kwam 1x tot winst.
Gegegevens zijn aangeleverd door Peter Smitsmans, Sibbe MC.

← Vorig bericht

Aanpassing inspraakverordening?

Aardige afsluiting seizoen Ready.

Volgend bericht →