Startkapitaal voor de beste buurtprojecten

Voorpagina » Toerisme » Startkapitaal voor de beste buurtprojecten

Er ligt voor buurten en wijken geld klaar. De actie ‘Onze Buurt’ is een actie van de woningcorporaties verenigd in Ons Limburg, uitgevoerd met hulp van Oranje Fonds en de Provincie Limburg. ‘Onze Buurt’ bevordert de leefbaarheid in wijken en dorpen. 
De organisatie achter onze buurt vindt het belangrijk dat mensen in wijken samen werken aan de verfraaiing van de omgeving en onderlinge contacten. Wie bedenkt een buurtplan en verdient daarmee een flink startkapitaal? Inschrijven voor de prijs van dit jaar kan tot en met 23 augustus 2019 via het formulier dat je aantreft onder het tabblad “kans-maken-op-een-prijs”.
In 2018 werd de hoofdprijs eerlijk gedeeld door Buurzaam Koken Kids in Maastricht  en Kloostertuin ’t Laefhoes in America. Zij kregen elk € 24.000,- om hun projecten uit te voeren. De projecten die tweede werden gingen naar huis met een royale troostprijs van elk € 3000,-. Maar liefst 98 groepen, straten, wijken, clubs wisten de weg te vinden naar ‘Onze Buurt’ te vinden afgelopen jaar.
Meer informatie en inschrijven via onzebuurt.eu

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal van zondag 12 mei

Mooie resultaten eerste Bondsschuttersfeest in Epen

Volgend bericht →