Stationsomgeving Schin op Geul op de schop.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Stationsomgeving Schin op Geul op de schop.

Over een maand zal het station weer bereikbaar zijn.De reconstructiewerkzaamheden aan de Baanweg in Schin op Geul zijn in volle gang. Over een maand zal het station weer bereikbaar zijn via een weg zonder bomen, met groene parkeerplaatsen aan weerszijden van de straat.
Er kan vooralsnog gratis geparkeerd worden. De parkeer-vakken worden met een verspringing aangelegd zodat bussen het station niet kunnen bereiken.
In het midden van het terrein komt een uitzichtspunt om over het Geuldal te kunnen uitkijken. De totale kosten voor de renovatie bedragen bijna 3,5 ton.

Foto’s Hein reuters, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Inzamelactie van oude mobieltjes.

Woning geramd in Oud-Valkenburg.

Volgend bericht →