Stichting Help Demi uit Berg en Terblijt organiseert haar jaarlijkse feestavond

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Stichting Help Demi uit Berg en Terblijt organiseert haar jaarlijkse feestavond

Let’s party met De Hippies en de Falcon Radio Road showOp zaterdag 26 mei 2007 organiseert Stichting Help Demi uit Berg en Terblijt haar jaarlijkse feestavond waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor de behandeling van de aan een ernstige oogziekte lijdende Demi Pieters uit Valkenburg.
Vorig jaar vond er een spetterende Limburgse avond plaats, waaraan tal van artiesten hun medewerking verleenden. Dit jaar gooit de stichting het over een andere boeg en zal er een avondvullend programma gebracht worden met livemuziek door de alom bekende coverband “De Hippies” samen met de echte discosound uit de 70’s en 80’s, verzorgd door de dj’s van Falcon Radio.
Net als vorig jaar is ook dit jaar Café-Zaal ’t Vöske in Berg en Terblijt de plaats van handeling. Aanvang van deze swingende avond staat gepland om 20.30 uur.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij Café ’t Vöske te Berg en Terblijt, Muziekland Brusselsepoort, Muziekland Heer, Profijtmeubel te Maastricht, Kralen en Zo te Meerssen, Kralen en Zo te Veldwezelt (B), Kralen en Zo te Heerlen, Natuurshop Madelief te Valkenburg en Juwelier Vyghen te Valkenburg.
Zie voor info over de stichting www.helpdemi.nl

← Vorig bericht

Struchter Boys 2 kampioen

Weer overleg Valkenburg en Maastricht

Volgend bericht →