Stokje overgedragen aan Valkenburg aan de Geul

Voorpagina » Toerisme » Stokje overgedragen aan Valkenburg aan de Geul

Tijdens haar vakantie in Limburg kwam Marianne Besselink, burgemeester van de gemeente Bronkhorst woensdag 14 augustus het ‘stokje’ overdragen van haar wandelgemeente 2018 aan Valkenburg 2019 en feliciteerde persoonlijk haar collega Jan Schrijen met deze uitverkiezing. Daarbij werden Achterhoekse en Limburgse cadeau’s uitgewisseld. Burgemeester Besselink liet zich daarbij ontvallen dat ze (nog) onbekend was met Valkenburg.
Uitverkiezing wandelgemeente 2019
Eind juni werd Valkenburg aan de Geul uitgeroepen door de Nederlandse wandelverenigingen tot ‘Wandelgemeente 2019’. De bekendmaking vond plaats op de Kluis in Walem. Helaas kon Marianne Besselink als burgemeester van de winnaar van 2018 er toen niet bij aanwezig zijn. Bronkhorst is een fusiegemeente van o.a. Hengelo, Vorden, Zeddam in de Gelderse Achterhoek aan de rivier de IJssel.
TV Valkenburg Vandaag
Kijk vanaf aanstaande zondag naar het programma TV Valkenburg Vandaag. Daarin een item over de overdracht en wat Valkenburg aan de Geul gaat toevoegen aan de uitverkiezing van wandelgemeente 2019.
Foto Hein Reuters, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Gevaarlijke oversteek Reinaldstraat krijgt zebrapad

Ingezonden brief over oversteek Reinaldstraat

Volgend bericht →