Storing Ziggo gaat langer duren (update)

Voorpagina » Nieuws » Storing Ziggo gaat langer duren (update)

Ziggo meldt een storing in o.a. sommige delen van de gemeente Valkenburg vanwege een complexe glasvezelbreuk in Beek. De oplossing kan volgens Ziggo nog wel even duren, hierdoor werkt mogelijk internet, tv en bellen niet.

foto: Ziggo

Ziggo meldt: “Sinds gisteravond werkten onze diensten niet door een stroomstoring. Tijdens de werkzaamheden om de stroomstoring op te lossen is helaas onze glasvezelkabel beschadigd. Hierdoor werkt mogelijk internet, tv en bellen niet. Er is gestart met de reparatie. Helaas is het repareren van de glasvezelkabel een tijdrovende klus. Daardoor kunnen we op dit moment niet exact zeggen wanneer het opgelost is. Zodra we meer informatie hebben delen we dat op deze blog. Tv-kijken via Ziggo GO & internet kan wel via het mobiele netwerk. Let er dan op dat het extra data kost van het mobiel abonnement.”

De aannemer heeft extra materiaal nodig om de breuk te repareren. Het repareren van de glasvezelbreuk is complexer dan gedacht. Daarom is er ook een kraan onderweg naar de locatie.

Update: 15:55u:

Ziggo meldt: “Bij nader onderzoek blijkt dat het om twee breuken in een glasvezel gaat. De schade blijkt groter en complexer te zijn dan we hadden gedacht. Hierdoor gaat het waarschijnlijk tot in de vroege ochtend duren tot alles is opgelost. We vinden het heel vervelend dat onze klanten zonder diensten zitten tijdens de jaarwisseling.”

Update: 22:55u:

De glasvezelkabel is gerepareerd en voor het grootste deel van de klanten werkt alle weer zoals het hoort.

← Vorig bericht

Uitslag poll murals in Broekhem

December was een sombere en natte maand

Volgend bericht →