Stroomstoring: TV Valkenburg niet op TV [OPGELOST]

Voorpagina » Toerisme » Stroomstoring: TV Valkenburg niet op TV [OPGELOST]

In de nacht van maandag op dinsdag 20 september is in het postcode gebied 6301EZ een langdurige stroomstoring. Enexis geeft aan dat in een verdeelleiding storing is ontstaan waardoor o.a. Hotel Tummers en een woonhuis in de buurt geen elektriciteit meer hebben.
Op dit moment worden vanuit Noord-Limburg noodstroom aggregaten getransporteerd naar Valkenburg om een tijdelijke voorziening aan te leggen.
De studio en uitzendsystemen van TV Valkenburg bevinden zich in het pand van Hotel Tummers en hierdoor zijn onze uitzendingen momenteel niet te zien op TV.
Volg het laatste nieuws via onze website tvvalkenburg.tv, Facebook of Twitter.
Update 14:58u: we hebben weer 20 minuten geen uitzending gehad op TV i.v.m. schakelen van noodstroom op herstelde vaste elektriciteitsnet.
Oorzaak was een beschadiging aan een hoofdstroomkabel door eerdere graafwerkzaamheden (glasvezel), uiteindelijk heeft de kabel het definitief begeven.
Update 10:32u: de uitzendingen zijn weer hervat doordat tijdelijke noodstroom is aangesloten. Op het moment dat de storing is verholpen en de noodstroom wordt afgeschakeld zullen waarschijnlijk onze TV uitzendingen onderbroken worden.

← Vorig bericht

Vacature bij kernoverleg Berg en Terblijt

Onderhoud aan Geul in Schin op Geul

Volgend bericht →