Strucht wint Groot-Valkenburgs Schietconcours 2018

Voorpagina » Toerisme » Strucht wint Groot-Valkenburgs Schietconcours 2018

Zaterdag werd op het sportcomplex De Kromme Steeg in Houthem geschoten om de titel beste schutter en beste zestal van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Onder een stralende zon en met goed gemutste schutters onder de buks was het een super dag.
Voorzitter Harry Schurgers opende het Groot-Valkenburgs Schietconcours om iets over 11.00 uur waarna de vier zestallen hun 18 bölkes afschoten. Hierbij bleken de schutters van schutterij Sint Mauritius Strucht de meest vaste hand te hebben, want na 54 punten mochten zij zich de winnaar noemen.
Ze werden gevolgd door de Jonge en Oude Nobele van Valkenburg met 51 punten, schutterij Sint Martinus Houthem met 50 punten en het Nachtwachtgilde Berg & Terblijt met 48 punten.
Aansluitend begon de strijd om de beste schutter van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze werd gewonnen door Harry Jennekens van Strucht. Hij mocht met 77 punten de wisseltrofee wederom mee naar huis nemen. Tweede werd Jeroen Schrooders van de Houthemse schutterij met 63 punten en derde werd Marc Lenoir van Strucht met 62 punten.
Foto’s Renate Hambeukers

← Vorig bericht

Snelheidsovertredingen tijdens zonnig weekeinde

Kan het zonder burgers?

Volgend bericht →