Succesvol Limburgs kampioenschap

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Succesvol Limburgs kampioenschap

Zaterdag ’s morgens vroeg om 7:45 uur vertrokken de dertien TTV Falco spelers naar Weert voor de Limburgse Kampioenschappen.Na een korte rit en de warming-up was het tijd om de voorrondes te spelen. In de voorrondes waren het vooral de nieuwe deelnemers die verrassend goed speelde, helaas lieten de routiniers het dit jaar liggen. Vincent Pasmans, Nick Raeven, Michelle Thijssen en Simon Bozon werden in de voorrondes al uitgeschakeld. De overige deelnemers werden eerste of tweede in hun poule en plaatsen zich zo voor de hoofdronde.
In de hoofdronde had Raymond Goyen goed gespeeld, maar ging tegen TTV Falco speler Maurice Thijssen ten onder in de halve finale. Maurice Thijssen wist vervolgens de finale te winnen na eerst 2 games achter te hebben gestaan en werd dus terecht gekroond tot Limburgs Kampioen. Limburgs Kampioen Viënna Pasmans wist haar titel te prolongeren, ze had het alleen moeilijk in de finalepartij die zij in vijf games wist te winnen.
Guy Habets wist in zijn licentieklasse met knap spel de halve finale te bereiken waarin hij uitgeschakeld werd door de latere Limburgse Kampioen. Het dubbel Raymond Goyen en Joeri Wienen lieten zien dat al die professionele training bij de ‘grotere’ clubs niet op kan tegen karakter. Ze zijn Limburgs Kampioen geworden na een paar wedstrijden met 2-0 achter te hebben gestaan in games, toch te winnen. Een zeer knappe prestatie dus!
In de troostronde wist alleen Michelle Thijssen, na uitschakeling voor de hoofdronde, zich te revancheren met een mooie tweede plaats in de troostronde. Ondanks dat er voorgaande jaren meer bekers naar Valkenburg zijn genomen, was het een gezellige dag waar veel spelers heel erg goed hebben gespeeld. Kort gezegd was het een succesvolle dag.
Prijswinnaars: Viënna Pasmans: Limburgs Kampioen enkel; Maurice Thijssen: Limburgs Kampioen enkel; Guy Habets: derde plaats enkel; Raymond Goyen: derde plaats enkel; Michelle Thijssen: tweede plaats troostronde enkel; Raymond en Joeri: Limburgs Kampioen dubbel.

← Vorig bericht

Verslagen van handbalvereniging Iason

C1 van HV Vilt Bequick alleen aan kop

Volgend bericht →