Succesvolle derde ronde Heuvelland beginnerstournooi voor TTV Falco.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Succesvolle derde ronde Heuvelland beginnerstournooi voor TTV Falco.

Afgelopen zaterdag vond de 3de ronde van het Heuvelland beginnerstournooi plaats.Ditmaal in het jeugdhuis de Beemde in Broekhem. Er waren maar liefst 17 beginnende starters van de samenwerkende verenigingen TTV Falco, TTV Ready, TTV Sibbe MC, TTV Vijlen en TTV Quick.
De Falco deelnemers hebben zich in deze editie van het Heuvelland beginnerstournooi goed laten zien.
Opvallend was deze keer ook de goede resultaten van de beginnende jeugd van TTV Sibbe. In de Championsleague werd Kenneth Knipschild van TTV Sibbe 1ste voor Laurens Oostwegel van TTV Falco.
In de UEFA Cup waren de beginners Bram van Kasteren (TTV Falco) en Renske Creemers (TTV Sibbe) die allebei een 1ste Plaats behaalde en daarmee de winst moesten delen. Opvallend was hier de vierde plek voor Falco nieuweling Ley van Basten die voor de allereerste keer meedeed, een topprestatie dus!
De Jupilerleague werd gewonnen door Tom Hulsman van TTV Falco voor Kevin Janssen van TTV Sibbe. Een mooie vermelding is de 4e plek voor de 7 jarige Romy Rompelberg (TTV Falco ).
De 4e ronde van dit unieke project van de 5 samenwerkende verenigingen zal plaatsvinden op 10 januari in de zaal van tafeltennisvereniging TTV Vijlen.
Programma TTV Falco Falco’s jeugdafdeling bruist van activiteiten in de maand December.
Aanstaande zaterdag vanaf 10.30 u starten de clubkampioenschappen voor de gehele Falco jeugd. Liefst 35 jeugdleden zullen zaterdag actief zijn in maar liefst drie categorieën. Vanaf 13.30 uur spelen zowel de A jeugd als de B jeugd voor de titel clubkampioen. De niet competitiespelende jeugd is al om 10.30 u aan de beurt . Een bezoek aan de Falcoburcht is zeker waard aanstaande zaterdag 13 december 2008.
Iedereen is welkom.

← Vorig bericht

F1 van Struchter Boys kampioen

Kerstsfeer in de Schoonbronstraat

Volgend bericht →