Succesvolle week standaardteams VC S.E.C. 

Voorpagina » Nieuws » Succesvolle week standaardteams VC S.E.C. 

Dames 1 en heren 1 van VC S.E.C. wonnen afgelopen week hun wedstrijden tegen respectievelijk Landgraaf 2 en Jokers VC 3.  

In de uitwedstrijd tegen het lager geklasseerde tweede team van Landgraaf speelde S.E.C. erg wisselvallig. De eerste twee sets gingen zelfs verloren.  Dit was voor coach John Hendriks het sein om enkele basisspeelsters naar de kant te halen en wisselspeelsters een kans te geven. S.E.C. kreeg meer grip op de wedstrijd en wist via 21-25 en 22-25 op gelijke hoogte te komen en dus een vijfde, beslissende set af te dwingen. Ook in het slotstuk deden beide teams niet voor elkaar onder. S.E.C. was net iets slagvaardiger en won de set met 14-16 en daardoor het duel met 2/3.  De ploeg staat nu de tweede plek, een positie die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden.  

Heren
Het eerste herenteam van S.E.C. moest het in Maastricht opnemen tegen het derde team van Jokers VC.  De Maastrichtse formatie zag er anders uit dan in de heenwedstrijd in Valkenburg en was veel sterker.  Zo sterk dat S.E.C. de eerste set zelfs verloor. Vanaf het tweede bedrijf werd echter gas gegeven en via twee keer 20-25 werd de achterstand omgebogen naar een 1-2 voorsprong.  Door ook de vierde set winnend af te sluiten werd de 1-3 zege een feit en staat het in de tweede klasse debuterende S.E.C. op een mooie zesde plek op de ranglijst.

← Vorig bericht

HV MIC in de tweede helft op stoom

Aanplant drie hectare bos in Houthem uitgesteld

Volgend bericht →