Suuber Keuninginnenach in Sibbe

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Suuber Keuninginnenach in Sibbe

Vrijdag 28 april organiseert Harmonie St. Rosa Sibbe-IJzeren voor de eerste maal de Suuber Keuninginnenach in Gemeenschapshuis de Blokhut te Sibbe.

De bedoeling is om van dit evenement een jaarlijks terugkerend feestevenement te maken, rondom de viering van Konginnedag.

Aan deze eerste editie hebben de volgende artiesten hun medewerking verleend:

Network: Deze band is vanaf maart 2006 te bewonderen in een nieuwe bezetting. De bestaande band is uitgebreid met een tweetal nieuwe muzikanten, namelijk drummer Robin Zalm (bekend als drummer van Volumia) en zangeres Mandy de Bruijn.

Op een feestavond als deze mag de vertolker van het “Neerlands” levenslied uiteraard niet ontbreken. De rasentertainer Fred Lloret zal acte de presence geven. Zijn optreden zal uiteraard vergezeld gaan met diverse bekende smartlappen.

Na enkele gezamenlijke optredens met Harmonie St. Rosa zal Roy Willems tijdens deze avond enkele nummers solo zingen van zijn vorig jaar gepresenteerde CD.

De organisatie is blij dat men deze drie topartiesten heeft weten te contracteren. Alle artiesten staan garant voor swingende en spetterende optredens, waarbij diverse genres, maar zeker het Nederlands levenslied de revue zullen passeren.

Kaarten voor dit unieke evenement zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café aan de Kirk te Sibbe en bij Esso Emmaberg te Hulsberg en kosten € 7,50. Aan de avondkassa kosten de kaarten € 8,50. De zaal is open vanaf 20.30 uur.

← Vorig bericht

Jos Stevens exposeert in het Stadhuis

Brief College B & W aan Niks aan de Hand

Volgend bericht →