SV Geuldal komt na rust sterk terug

Voorpagina » Nieuws » SV Geuldal komt na rust sterk terug

In de tweede helft van het uitduel tegen Wijnandia wist SV Geuldal een 2-0 achterstand om te buigen tot een 2-2 eindstand.  Een knappe prestatie, maar toch was men niet tevreden. SV Geuldal was namelijk 90 minuten lang de beter voetballende ploeg geweest, maar had verzuimd vaker te scoren.  De formatie van trainer René Smeets liet veelvuldig zien over meer dan voldoende voetballend vermogen te beschikken.  Het manco was echter de afwerking van de vele vloeiende lopende aanvallen. Hierbij ontbrak het ook aan geluk. Zo kopte Ivan Hollanders na 10 minuten een afgemeten voorzet van Ivo Schrouff keihard tegen de onderkant van de lat waarna de bal terugkaatste in het veld.

Na ruim een half uur was de verdediging tot tweemaal toe niet attent; een gegeven waarvan Wijnandia dankbaar profiteerde waardoor de 2-0 ruststand een feit was.

Na de pauze trok SV Geuldal nog feller van leer. Door een benutte strafschop van Danny Smeets en een prachtig afstandsschot van Kay Hameleers werd de meer dan verdiende remise bewerkstelligd.

Foto Henk Sporken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal zondag 14 mei

Kapelaan Jijo draagt zijn eerste mis op

Volgend bericht →