Symfonica in Blue hoogtepunt jubileumjaar Kur.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Symfonica in Blue hoogtepunt jubileumjaar Kur.

Op zaterdag 17 en zondag 18 november a.s.Terwijl het jubileumjaar 2012 voor Harmonie Kur-Kapel Falcobergia uit Valkenburg al langzaam naar zijn einde toegaat, moet het hoogtepunt in de feestviering rond het 110-jarig bestaan van het muziekkorps er nog aankomen: Symfonica in Blue, een tweedaags muziekspektakel – op 17 en 18 november a.s. in De Polfermolen in Valkenburg – rond Stehgeiger Guido Dieteren, zijn vrouw én sopraan Wendy Kokkelkoren en zanger en eerste winnaar van Holland got Talent, Martin Hurkens.
Blauw is de kleur van de uniformen van de ‘Kur-Kapel’. Het is dan ook niet vreemd dat het bestuur van de 110-jarige muziekvereniging in samenwerking met Guido Dieteren de titel ‘Symfonica in Blue’ heeft gekozen voor de muzikale happening die op 17 en 18 november in De Polfermolen in Valkenburg gaat plaatsvinden.
De titel Symfonica in Blue is ook een kwinkslag naar de Symfonica-concerten van Guido Dieteren & Wendy Kokkelkoren. Behalve de zangondersteuning van Martin Hurkens speelt ook de jubilerende Harmonie Kur-Kapel een belangrijke muzikale rol in dit spektakel. Muzikaal gezien levert Symfonica in Blue een zeer swingende en muzikaal hoogstaande mix op van klassiek, pop en harmoniemuziek. Een meer dan interessante combinatie, verpakt in een wervelende, bijna drie uur durende show.
Met Symfonica in Blue steekt Harmonie Kur-Kapel Falcobergia de nek uit in haar jubileumjaar. Een dubbelconcert van een dergelijke allure organiseren is immers geen alledaagse kost voor een muziekkorps. Het was er het Valkenburgse korps vanaf het begin veel aan gelegen om deze muzikale happening voor zoveel mogelijk mensen, jong en oud, toegankelijk te maken. Daarom is de entreeprijs – € 17,50 in de voorverkoop – bewust zo laag mogelijk gehouden.

Kaarten voor deze wervelende muzikale shows op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 november a.s. in de tot concertzaal omgebouwde sporthal van De Polfermolen Valkenburg zijn verkrijgbaar bij: The Read Shop Valkenburg, ‘t Toebackshuys Valkenburg, Tankstation “Esso Emmaberg” Valkenburg, VVV Limburg Winkels in Vaals, Valkenburg, Sittard, Heerlen, Landgraaf, Gulpen en Epen en via de website www.harmonie-kurkapel-falcobergia.nl

Daar is ook alle informatie te vinden over het 110-jarig bestaan van de vereniging. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 per stuk.

← Vorig bericht

Gemeente gaat verder bezuinigen voor een ton.

Niks aan de Hand-leden: Museum behouden.

Volgend bericht →