Sympathiek: coronakwartje voor horeca-ondernemer

Voorpagina » Toerisme » Sympathiek: coronakwartje voor horeca-ondernemer

Suzanna van Antwerpen (44) en haar vrienden willen horecaondernemers helpen met het coronakwartje: een vrijwillige bijdrage per consumptie. Dat stond deze week te lezen in het Parool.
Coronakwartje
“We vinden dat horecaondernemers wel wat extra inkomsten kunnen gebruiken om de afgelopen maanden te compenseren. Consumenten kunnen daarom een kwartje extra betalen per consumptie. We hebben raamstickers, posters en tafelkaarten die ondernemers kunnen bestellen. Dan weten consumenten dat je meedoet aan de actie. Op de tafelkaarten staat uitgelegd hoe het werkt, en dat het coronakwartje niet de fooi vervangt, maar erbovenop komt”, aldus Suzanna van Antwerpen.
Facebook
Op Facebook is een pagina aangemaakt die meer informatie geeft over deze actie.Daarmee wil de initiatiefneemster meer ondernemers bereiken die reeds twee maanden zonder inkomsten zitten.
Valkenburg aan de Geul
Deze sympathieke actie hebben wij voorgelegd aan voorzitter Dorren van de plaatselijke koninklijke Horeca. “Dat is iets des ondernemers om te beslissen hoe ze hiermee omgaan”.
U zou zomaar vanaf komende maandagmiddag 12 uur zo’n kaartje of sticker kunnen tegenkomen op een terras in het Valkenburgse centrum.

← Vorig bericht

Zaterdag online mis vanaf de Lourdesgrot

Gemeenschapshuis Vilt wordt multifunctioneel gebouw

Volgend bericht →