Te weinig geld voor wegenonderhoud

Voorpagina » Toerisme » Te weinig geld voor wegenonderhoud

De gemeente Valkenburg aan de Geul komt 300.000 euro te kort voor wegenonderhoud. Dat bleek vorige week tijdens de commissievergadering S.O.B. Er is iets meer dan
€ 800.000,- nodig, terwijl er ‘maar’ € 464.000 beschikbaar is.

Omleidingsroute Broekhem

Broekhem
Er moeten keuzes gemaakt worden welke wegen het eerst gerenoveerd worden. Vanaf week 15 – maandag 8 april – wordt de weg door Broekhem hersteld. Die weg – Broekhem – zou vorig jaar al gerenoveerd worden maar door de plotselinge invallende vorst werd dat werk uitgesteld. Borden langs Broekhem geven aan dat er verkeershinder zal ontstaan door de werkzaamheden. Er is een omleidingsroute die voert door de Pr.Beatrixsingel. De gemeente communiceert hierover pas binnenkort.
Wegen overzicht maart 2019

Nieuweweg
Uit bijgaand overzicht is duidelijk te zien dat duurdere projecten zoals de Nieuweweg – € 110.000 – uitgesteld zullen worden. Het is de bedoeling dat bij de splitsing richting Klimmen een rotonde verrijst waarbij en nieuwe weg aangelegd wordt richting Napoleonstraat in Broekhem-Noord als nieuwe verbindingsweg naar de Ignatiusvallei. Het grootse project ligt op dit moment stil.
Archieffoto weg Broekhem TV Valkenburg

← Vorig bericht

Vliegveld Maastricht kreeg 75% meer reizigers over de vloer

Straten in Berg krijgen nieuwe waterleiding

Volgend bericht →