Team Falchenberch neemt deel aan Alpe d'HuZes

Voorpagina » Toerisme » Team Falchenberch neemt deel aan Alpe d'HuZes

Op 4 juni 2020 is het zover: Anniek Franssen, Lotte Crutzen, John Pisters, Barry Hendriks en Lars Feuler zullen onder de naam Team Falchenberch van start gaan in de vijftiende editie van  Alpe d’HuZes, de grote inzamelactie ten behoeve van KWF Kankerfonds. Doel is om op die dag zo vaak mogelijk per fiets de beroemde berg te beklimmen.
Uitdaging
Een grote uitdaging waarover Lars Feuler met veel elan het woord voert. Hij : “We fietsen al een hele tijd regelmatig samen. Het idee om deel te nemen aan dit grootse festijn leefde al langer. Aan het einde van de zomer begon het echt te kriebelen en hebben we de knoop doorgehakt en naar elkaar uitgesproken ervoor te gaan. Op dat moment begon het werk. Sponsors zoeken en acties op touw zetten, dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Nu, twee maanden verder, mag ik zeggen dat we op de goede weg zijn. We hebben een eigen wijnlabel ontworpen en in de loop van 2020 organiseren we diverse activiteiten zoals een wijnproefavond, een groot sponsordiner en ‘koo-sjiete’. Op onze facebookpagina https://www.facebook.com/TeamFalchenberch/ zijn deze allemaal te volgen. 
Zaterdag
Maar de eerste activiteit is komende zaterdag 30 november. In Café An de Grwate Wèch
in Vilt vindt vanaf 19.30 uur de presentatie van het team plaats. Op deze avond stellen wij ons voor,presenteren wij onze kleding en worden de eerste sponsoren bedankt.Dit alles wordt omlijst met live muziek, verder zullen een dj en enkele gastsprekers hun opwachting maken. Kortom; een spetterende avond als start van onze campagne op weg naar Alpe d’HuZes. Onder het motto “Opgeven is geen optie” zullen we daar strijden voor wat we waard zijn.”

← Vorig bericht

Hub Harings te gast in 'Achter de Veurkant'

Jubileumprins Lars I en Prinses Jenna in Houthem

Volgend bericht →