Tenniskamp L.T.C. Munster uit Berg en Terblijt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tenniskamp L.T.C. Munster uit Berg en Terblijt

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus hield LTC Munster een jeugdkamp op het mooie complex aan de Meldermunsterweg. Op vrijdagavond werd begonnen met slagbal, lijnbal en teambal. Zes groepen van 5 kinderen moesten zoveel mogelijk punten halen. Aansluitend werd de warme maaltijd genoten. Ansluitend waren de groepen creatief bezig met brooddeeg. Waarvoor punten waren te verdienen. Tenslotte volgde het avondspel in het bos onder begeleiding van vrijwilligers en ouders. De kinderen moesten geluiden volgen en letters verzamelen om zo een woord te vormen. De avond werd besloten met een film in de kantine. Na het middernachtelijk uur zocht iedereen z’n slaapplekje op en werd nog druk nagebabbeld.
Op zaterdagmorgen liep al voor 8 uur de wekker af. De slaapplaatsen werden opgeruimd en om 9 uur werd gezamenlijk ontbeten. Iedereen had nieuwe krachten verzameld en er volgde een strategospel in het bos. Dit was een tikspel waarbij alle kinderen een kaart ontvingen. Rond het middaguur werd gesmuld van frites met een snack.
‘S middags was ter afsluiting van het jeugdkamp een tennistoernooi. De groep die de meeste punten had verzameld tijdens het hele kamp werd uitgeroepen tot winnaar. Alle mensen die mee hadden geholpen werden bedankt en de kinderen keerden voldaan naar huis van een zeer geslaagd tenniskamp.

← Vorig bericht

Derde schutterskeizer in Houthem

Joonkheid Suub-Iezere in het nieuw

Volgend bericht →