Tentoonstelling Henri Jonas in Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Tentoonstelling Henri Jonas in Valkenburg

Van 27 april tot 26 juli vindt op de bovenste etage van de Bieb te Valkenburg weer een gevarieerde tentoonstelling met schilderijen van Sjef Kieboom en Hélène Hoenjet en fotografie van Marianne Bruijstens plaats.
Marianne Bruijstens
Het bezig zijn met handen, hoofd-, hart-en-ziel en camera is een wezenlijk onderdeel van het leven. Haar creativiteit is een work-in-progress… Op dit moment zit ze helemaal in de fotografie. Deze tentoonstelling laat Marianne ‘natuur’ foto’s zien. Zij is sinds 2016 lid van de kunstkring.
Sjef Kieboom
Kiebooms abstracte werken getuigen van de liefde voor de mogelijkheden die het materiaal (acryl op doek) biedt. Warme en zachte tinten, soms messcherp aangezet en dan weer wollig, aards en elementair. Sjef is sinds 2005 lid van de kunstkring.
Hélène Hoenjet
Tijdens het wandelen wordt schilder Hélène Hoenjet steeds getroffen door de schoonheid van het Zuid-Limburgse Heuvelland. De bijzondere overloop en het contrast van kleuren verwerkt ze in haar olieverf schilderijen met als thema ‘5 sterrenlandschap’. Zij is sinds 2002 lid van de kunstkring.

← Vorig bericht

Koningsdag 2019 in Berg

28ste Jeugdmei-den weer geplant

Volgend bericht →