Themabijeenkomst: Gezonde voeding.

|
, , , , , , , , ,

Drie activiteiten van Steunpunt Mantelzorg.Steunpunt Mantelzorg nodigt mantelzorgers uit voor deelname aan deze activiteiten:
DIAGNOSE… Dementie: Hulp en ondersteuning bij dementie.

Een trajectbegeleider Dementie geeft toelichting over ondersteuningsmogelijkheden bij dementie in het algemeen en vertelt wat een trajectbegeleider voor u en uw naaste kan betekenen. Dinsdag 4 februari van 13.30-15.30 uur bij Steunpunt Mantelzorg/ Sphinxlunet 3 in Maastricht.
Themabijeenkomst: Vakanties met zorg.

Mantelzorgers, mensen die zorg nodig hebben en ook zorgvrijwilligers zijn van harte uitgenodigd voor deze avond. Heinz Helgers van het Rode Kruis vertelt u meer over de reizen in 2014. Er is tevens informatie aanwezig van andere organisaties die vakanties met zorg bieden.
Woensdag 5 februari van 19.00 tot 21.00 uur bij Steunpunt Mantelzorg, Sphinxlunet 3 in Maastricht.
Themabijeenkomst: Gezonde voeding.

Voor u als mantelzorger is het van belang om fit en energiek te zijn en te blijven, maar ook voor degene voor wie u zorgt. Tevens krijgt u informatie over voeding voor (chronisch) zieken en mensen met weinig eetlust. Een diëtist van Diëtheek geeft informatie en advies.
Donderdag 6 februari van 14.30 tot 16.00 uur in Via Valkenburg, Heuvellandbibliotheek aan het Berkelplein 99 in Valkenburg aan de Geul.
Aanmelden:
U kunt zich telefonisch aanmelden op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur via 043 – 321 50 46 of per e-mail:info@voormantelzorgers.nl. Deelname is gratis.

Meer info via de website:www.voormantelzorgers.nl

← Vorig bericht

VOC: goede mogelijkheid voor uitbreiding 'blauwe zone'.

Gemeente neemt deel aan TEFAF met Limburg Stand.

Volgend bericht →