Tien nieuwe woningen op terrein villa Via Nova

Voorpagina » Toerisme » Tien nieuwe woningen op terrein villa Via Nova

Er komen tien nieuwe woningen te staan op het voormalige parkeerterrein villa Via Nova. Het terrein is omsloten door bestaande woningen aan de Nieuweweg, Reinaldstraat en Hekerbeekstraat. Er zijn nu nog negen woningen te koop. Eén is reeds verkocht.
Op dinsdag 9 oktober organiseren Jongen Projectontwikkeling en de gemeente Valkenburg aan de Geul een openbare informatiebijeenkomst over deze toekomstplannen in Grand Hotel Monopole, Nieuweweg 22, tussen 17:00 en 20:00 uur.

Vertegenwoordigers van de gemeente, de projectontwikkelaar en de betrokken makelaars Tijs en Cyril Makelaardij en Ruijters Woningmakelaars Heuvelland zijn aanwezig en kunnen uitleg geven over de beoogde plannen, de bijbehorende procedure en de planning.
Deze bijeenkomst is zowel bedoeld voor de directe omgeving, voor geïnteresseerde kopers als voor overige belangstellenden.
Er zijn nog negen woningen te koop. De vraagprijs variert van € 189.750 tot € 259.750 v.o.n. per bouwkavel.
Bij de besluitvorming over het centrumplan in 2009 heeft de gemeenteraad de stedenbouwkundige randvoorwaarden vastgesteld voor deze ontwikkeling van het villa Via Nova-terrein. Met Jongen Projectontwikkeling is een overeenkomst over deze herontwikkeling gesloten. De overeenkomst voorziet in de realisatie van 10 vrijstaande woningen inclusief infrastructurele voorzieningen en inrichting van de openbare ruimte in het plangebied.
Afbeeldingen: Jongen Projectontwikkeling
← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 7 oktober

Nieuwe voorzitter voor de V.S.P.

Volgend bericht →