Tientallen bougies in berm gedumpt

Voorpagina » Toerisme » Tientallen bougies in berm gedumpt

Vrijdag 10 maart, een mooie dag onder de eerste zonnestralen van de aankomende lente. Tientallen wandelaars genieten van een mooie dag en zoeken het mooie natuurgebied op tussen Houthem en Meerssen. Langs de oevers van de Geul, bij Ingendael en De Dellen, is veel rommel achtergebleven na de hoge waterstand.
Een greep uit de voorraad: een verloren schoen, een blauwe jerrycan, blikjes van niet nader te noemen frisdrank en bier, plastic zakken, kartonnen doosjes, takken en takjes, alles spoelt mee met de stroming en blijft ‘ergens’ hangen. Zelfs een witte bh (!) bungelt aan een overhangende tak van het snelstromende riviertje.
De Curfsweg, verbindingsweg tussen het bruggetje over de Geul en de grote weg aan het uiteinde van de dorpskern in Houthem, was de voorbije weken ’s nachts afgesloten vanwege de paddentrek. Nu de beestjes een veilig heenkomen hebben gevonden, heeft een onverlaat kans gezien tientallen bougies in de berm te dumpen. Zelfs het rode verpakkingskistje ligt er verlaten bij.
Foto Frits Feuler, TV Valkenburg © 2017

← Vorig bericht

Nieuwe trainer voor SV Sibbe

Sjinborn start met voorjaarscompetitie

Volgend bericht →