Tom Dumoulin in College Tour

Voorpagina » Toerisme » Tom Dumoulin in College Tour

Giro d’Italia-winnaar Tom Dumoulin uit Maastricht is een van de gasten in de komende serie College Tour-progarmma’s. Dat maakte Twan Huys woensdagochtend in het radioprogramma ‘Ekdom in de ochtend’ op NPO Radio 2 bekend.
2017 is het jaar van wielrenner Tom Dumoulin. Hij won de Giro d’Italia en werd wereldkampioen wielrennen tijdens de individuele tijdrit in het Noorse Bergen. En alsof het nog niet genoeg was, werd hij ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en tot Limburger van Verdienste.
In College Tour blikt de vlinder van Maastricht terug op het meest succesvolle jaar van zijn carrière tot nu toe. De opname van deze aflevering van College Tour is dinsdag 28 november in Maastricht. Indien u aanwezig wil zijn bij de opname dient u zich aan te melden via de website van College Tour. De uitzending is vrijdag 1 december om 21.05 uur via NPO 2.
Alle namen voor deze serie College Tours worden vandaag bekend gemaakt op: www.facebook.com/CollegeTour door middel van een interactieve livestream.

← Vorig bericht

Mooie opbrengst voor Kindertehuis in Kenia

Herfstconcert van Mannenkoor Inter Nos

Volgend bericht →