Toon je maatschappelijke betrokkenheid en doe mee in 2015

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Toon je maatschappelijke betrokkenheid en doe mee in 2015

Wil jij soms meewerken aan een succesformule?

TV Valkenburg brengt veel nieuws uit de gemeente Valkenburg aan de Geul. Dagelijks. Wij willen dit blijven doen in de toekomst.
TV Valkenburg heeft ambitieuze plannen, wil graag uitgroeien naar een sterk merk en gaat binnenkort starten met nieuwe programma’s.
Daarvoor hebben we extra mensen nodig, medewerkers die sterk gemotiveerd zijn en mee willen werken aan professionele lokale televisie. We zoeken vrijwilligers die tijd hebben om ons team te versterken. Je moet wel regelmatig inzetbaar zijn en we moeten op je kunnen vertrouwen.
We zoeken redacteuren die achter het nieuws aangaan met de camera, productiemedewerkers die alle productionele zaken regelen, regisseurs om onze nieuwe programma’s mee op te zetten. We hebben geluidsmannen en –vrouwen nodig om op locatie goed geluid op te nemen, editors die van wanten weten en kennis hebben van nieuwe technieken.
Verder zijn we op zoek naar mensen die handig zijn om de ICT te beheren en sterk zijn in grafische vormgeving.
Kortom we zoeken jou als je jezelf herkent in één van deze functies. Het heeft geen zin om te reageren als je totaal geen ervaring hebt. We zoeken zeker ook jonge medewerkers, vrouwen, mannen en vooral mensen die vinden dat we een sterk Tv Valkenburg moeten hebben in onze gemeente.
Voel je er voor? Stuur een mail naar info@tvvalkenburg.tv met als onderwerp vrijwilliger.
Stuur je naam, adres, telefoonnummer en waar je graag voor ingezet zou willen worden. Wij nemen dan contact met je op over de verdere procedure.
Alvast bedankt voor je aanmelding.

← Vorig bericht

Ambachtelijke stroop van Park Kasteel Oost

Kerstparade Berg afgelast

Volgend bericht →