Touretappewinnaar Ad Wijnands houdt presentatie.

Voorpagina » Nieuws » Sport » Touretappewinnaar Ad Wijnands houdt presentatie.

In sportcentrum Hulsberg.Ad Wijnands zal op zaterdag 16 maart a.s., om 14.00 uur een presentatie houden in Sportcentrum Hulsberg. Als lid van de befaamde Ti Raleighploeg wist hij o.a. de Ronde van België te winnen, diverse etappes in grote meerdaagse wielerkoersen en 2 etappezeges in de Tour de France. Momenteel is Ad werkzaam als gediplomeerd trainer, docent bij de KNWU en begeleider van jonge wielertalenten en groepen fietsers die in voorbereiding zijn op de Amstel Gold Race, Mont Ventoux en L’Alpe d’Huez.
In een levendig betoog zal Ad vertellen over zijn periode als beroepsrenner, maar vooral hoe deze ervaring nu gebruikt wordt voor zijn begeleidingsactiviteiten.
De bijeenkomst wordt breed opgezet. Er zal aandacht zijn voor de prestatieve fietser, maar ook voor de recreant welke goed voorbereid wil afreizen naar grote toertochten als La Marmotte. Daarnaast komen de programma’s gericht op volwassenen en senioren in onze samenleving, waar o.a. de veiligheid en fietstechniek aan bod. Ook zal Ad uitweiden over zijn speciale programma’s voor kinderen welke gericht zijn op veiligheid in het verkeer. Een dure racefiets is hier niet voor nodig, diverse (conditionele) programma’s kunnen ook met een gewone fiets en zonder fiets worden gevolgd.
Heeft u interesse, kom dan zeker langs op de presentatiemiddag! Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

← Vorig bericht

"Dikke Kei" markeert invalsweg Valkenburg.

De lente is in aantocht.

Volgend bericht →