TourSound 2006 MAGIC RIDE

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » TourSound 2006 MAGIC RIDE

René Shuman en Angel-Eye brengen een Tour CDS uit genaamd “Magic Ride”.

De Gemeente Valkenburg aan de Geul deed onlangs een bijzondere ontdekking. Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye componeerden speciaal voor het wielergevoel en de Tour de France 2006 dè superknaller ‘MAGIC RIDE’.

Iedere wielrenner hoopt één keer in zijn leven zijn eigen ‘Magic Ride’ te maken. Het gevoel dat alles gaat zoals het moet gaan. De wedstrijd wordt gewonnen! De Tour de France! De magische rit!

Je hoort in ‘MAGIC RIDE’ o.a. het wielergevoel, de liefde voor de wielersport, de teamspirit, de trainingen, de juiste swing, het wedstrijdgevoel, de beklimmingen en dan… is het net of de wielrenner vliegt! Vlak voor het einde van de song hoor je zelfs nog een eindsprint! Een song met alle voor wielrenners zo belangrijke ingrediënten. Het zit er allemaal in: TourSound 2006 ‘MAGIC RIDE’.

Wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul krijgt op maandag 15 mei aanstaande hoog bezoek van vijfvoudig Tour de France-winnaar Bernard Hinault. Hinault zal als voorbereiding op de finish van de 3de etappe van de Tour de France, een bezoek brengen aan Valkenburg. Hij zal daar het allereerste exemplaar van de Toursound MAGIC RIDE uitreiken aan Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye. Aansluitend zullen Shuman & Angel-Eye het eerste exemplaar van de DVD ‘Valkenburg to be happy’ uitreiken aan Hinault.

‘Valkenburg to be Happy’ is een bijzonder relatiegeschenk namens de gemeente Valkenburg aan de Geul in de vorm van een sfeervolle en muzikale DVD. Deze DVD is gemaakt in samenwerking met Jean-Philippe Rieu. MAGIC RIDE is als rode draad gebruikt op deze DVD. Je wordt meegesleurd in een MAGIC RIDE door Valkenburg!

Hinault liet weten dat hij het fantastisch vindt dat er speciaal voor de Tour de France een nummer is geschreven. Hij wenst alvast iedereen een MAGIC RIDE toe!

← Vorig bericht

Veel bestuurders zonder rijbewijs tijdens verkeerscontrole

Trimmer op de fiets aangereden

Volgend bericht →