Trafo op Walramplein wordt opgehoogd

Voorpagina » Video » Trafo op Walramplein wordt opgehoogd

De transformator op de hoek van het Walramplein bij de brug wordt vanaf maandag 2 september op een hoogte geplaatst. Enexis gaat de komende week deze transformator ’tillen’, zodat hij weer op de juiste hoogte staat. Rondom de transformator zal de bestrating worden opgepakt over de breedte van ca. 1 meter. Aan de zijde van de deur van de transformator zal dit ongeveer 1,5 meter zijn. Dat is noodzakelijk omdat daar kabels binnenkomen.
Het gehele werkvak zal in de bouwhekken worden geplaatst. Voor zichtbaarheid in de avonduren zullen schildjes worden geplaatst (rood/witte markering). De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 6 september klaar zijn. Ze vormen voor de viering van het 75 jarige bevrijdingsfeest op het plein geen obstakel, schrijft de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Enexis heeft de gemeente afgelopen zaterdag 31 augustus pas op de hoogte gebracht en benaderd om het werk vanaf maandag 2 september te beginnen. Vanwege de uitval van een werk elders is een ploeg beschikbaar om het werk nu uit te voeren, aldus de gemeente. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM. Het straatwerk, het openbreken en het herstellen, wordt uitgevoerd door de firma De Weerd.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Augustus was een droge en zonnige maand

Expositie Ans Lemmens

 in Houthem

Volgend bericht →