TTV Falco 1 nog in strijd voor degradatie.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » TTV Falco 1 nog in strijd voor degradatie.

Promotie voor de heren van TTV Falco 2 zal moeilijk worden.Het 2de divisie degradatie duel tussen de heren van TTV Heerlen en TTV Falco is in nipt voordeel beslist door de gastheren. De einduitslag van 6-4 kwam tot stand door twee overwinningen van Martijn Henstra, aangevuld met een overwinningen van Bjorn Curvers en Kevin Rouwette.

Door dit resultaat, ondanks de 5 punten voorsprong op mede degradatiekandidaat TTV Heerlen, is het ontlopen van degradatie nog steeds definitief. Zaterdag zal TTV Falco aantreden tegen kampioen Herwarden en de Heerlenaren spelen tegen het reeds gedegradeerde FTV Rotterdam.

Promotie voor de heren van TTV Falco 2 naar de derde divisie zal moeilijk worden na het verlies tegen TTV Westa met 7-3. Harald Kengen en Mitch Rouwette zorgden voor de punten. Invaller Lars Lambriks speelde verdienstelijk maar kwam niet tot scoren.
De beste jeugdspelers van Falco, gezamenlijk TTV Falco 1 genaamd, kreeg zaterdag een pak op de broek bij Unicum: 1-9. Vienna Pasmans, Vincent Pasmans en Jeffrey Klomp konden in het enkel geen punten binnenslepen, alleen het dubbel bleek een gouden greep, getuige hun verdiende punt.

Gegevens zijn aangeleverd door Kevin Rouwette, TTV Falco.

← Vorig bericht

Winst voor koplopers Iason senioren 2 en 3.

Beter Struchter Boys verliest van RKBFC.

Volgend bericht →